Ilyen esetben mi a teendő? (Webshop kérdés)
Figyelt kérdés
Vettem egy kiegészítőt egy webshopon 2495 Forintért. Az összeg felett ott volt, hogy ingyenes a szállítás. A megrendelő oldalon már 999 FT volt írva a szállításhoz, ám a TELJES VÉGÖSSZEG maradt 2495, pirossal is be volt keretezve. Alul kisbetűvel oda volt írva, hogy a utánvétel díja 1200 Forint. Az oldalon a "Szállítás" fül alatt azt írja, hogy a szállítást a GLS végzi, utánvétellel és a szállítás díja 1200 FT. Ez így 4 különböző információ a szállítást illetően. A visszaigazoló e-mailben már 999 Forintot hozzáadott "Teljes összeghez", így végül 3494 Forint lett. Tehát az oldalon vagy 4 különféle információ volt a szállítást illetően. A boltnak írtam e-mailben illetve facebookon is, ha összesen nem 2495 Forint lesz a végösszeg, akkor kérném a rendelés törlését. Megvan dátummal facebookon és e-mailen is. (Aznap, miután felfedeztem ezeket a hülyeségeket, rögtön írtam). Válaszolni természetesen nem válaszoltak, pedig ma is nyitva vannak. Ha ilyen esetben nem veszem át a futártól az árut (kértem a rendelés törlését azonosítóval együtt két helyen is) akkor annak lesz valami következménye?2015. nov. 28. 13:37
1/4 anonim válasza:
14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Tehát visszaküldheted a terméket. Ha akarod, át se kell venned.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de a visszaküldés pénzbe kerülne nekem. Ha nem veszem át, akkor semmit nem kell fizetnem, és el lehet felejteni a dolgot?
2015. nov. 28. 13:42
3/4 anonim válasza:
Hát, ha 999-et adott hozzá, nem 1200-at akkor nem utánvéttel küldik, ergo addig nem adják fel a csomagot, amíg nem utaltál, szóval nincs mitől félni.
4/4 anonim válasza:
Ha az van odaírva hogy a kiszállítás ingyenes akkor szépen bekészíted a 2495 forintot és ha egy forinttal is többet kérnek érte akkor becsukod az ajtót és megrendeled máshonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!