Ha én közmunkán vagyok egy adott kerületben és megváltozik az állandó lakcímem abban az esetben mi a teendő? (Többi lent)
Kedves gyermekem!
A szerződés leteltéig a jelenlegi foglalkoztatási helyeden folytatódik a munkavégzésed. Namármost, kérni bármikor kérheted a szerződés felbontását, továbbá jogodban áll az új munkahelyeden állást vállalni. Szal ha ahová költöztél, onnan nem, vagy körülményesen tudsz bejárni akkor keresel egy közelebbi melót, ez lehet közmunka is. Ennyike. :)
"továbbá jogodban áll az új munkahelyeden állást vállalni"
Javítok: ÚJ LAKÓHELYEDEN
Mivel a közmunka a rabszolgamunka modern meghosszabbítésa, és a legalantasabb kizsákmányolás eszköze, ezért légy óvatos a sorrenddel.
Mivel ha te magad nem vállalod el ezt a becses (tegyük hozzá sz.r és szem.t alja parasz) munkát, elesel MINDEN támogatástól. Ha a hatalom megharagszik rád nem lesz tébéd, és még azt a nyamvadt 22.800 forintodat is elveszik, sőt egy évig semmit nem kaphatsz.
Rendes jogállamban elmész a bíróságra és perelsz - persze nyersz - ilyenekért, a kisbetus magyarországon maximum annyit tehetsz, hogy elsőként átiratkozol, másodszorra szép szóval megbeszéled a közmunkáltatókkal, a munkaügyivel és az önkormányzattal hogy mi a helyzet.
Nem hagyatkozhatsz másra, mint a szép szóra, és az emberi hangra.
Persze ha gondod lesz, jogvédő vagyok én is. Gyere vissza, és csinálunk egy becsületes pert az ügyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!