Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Internetes zaklatás, fenyegeté...

Internetes zaklatás, fenyegetés. Milyen intézkedést lehet tenni ellene? És mi lesz a vége?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Adott személy 14 hónapja körülbelül zaklat, fenyegetőzik kb 2-3 havonta. Hogy ő majd engem meg barátnőmet is elkap megver meg leszúr a barátaival együtt. A zaklatás facebookon megy eddig összesen 8 facebookal csinálta összesen. Tiltom de attól függetlenül mindig csinál újat és írogat. A facebooknak is jeleztem hogy zaklató de igazából ez ellen sokat nem tudnak tenni csak letiltani. Egyszer személyesen is megfenyegetett de arra nincs bizonyítékom csak barátnőm tudná igazolni hogy így volt az meg nem tudom mennyire lenne erős vallomás. A facebookos írás mind megvan. Tudom a nevét és hogy hogy néz ki. A személy elmúlt 18 már szerintem. Én 16 vagyok és barátnőm is.

2015. nov. 23. 10:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Nem kell bejelölni ahhoz hogy tudj írni valakinek."

18 éves kor alatt beállíthatod, hogy akit nem ismersz, annak az üzenete a spam-be (other-be) menjen. Bent van a facebook help-ben.

[link]

2015. nov. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!