Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Érti ezt valaki?

Csicsky kérdése:

Érti ezt valaki?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm vett egy Samsung Galaxy Grand Prime okostelefont. Ez eddig rendben is lenne, csak éppen a telefonhoz nem mellékelték a használati útmutatót, így aztán nemigazán tudott vele mit kezdeni. Tudtommal ha egy termék előírásszerű használatát csak a használati útmutató alapján lehet elsajátítani, akkor ehhez ezt a cég köteles biztosítani és a vásárlónak ezt jogában áll igényelni. Hogy segítsek rajta és jobb megoldást nem találva, megkerestem az interneten és szépen letöltöttem a felhasználói kézikönyvet, majd egy fénymásoló cégnél kinyomtattam.

Legnagyobb meglepetésemre a kézikönyv utolsó lapján ez olvasható:

Szerzőijog

Copyright 2015 Samsung Electronics

Ezt az útmutatót nemzetközi szerzői jogi törvények védik.

A Samsung előzetes írásbeli engedélye nélkül a használati útmutató egyetlen része sem reprodukálható, terjeszthető, fordítható le vagy küldhető el semmilyen formában és semmilyen elektronikus vagy mechanikus eszközzel, beleértve a fénymásolást, a hangfelvételt és a különféle adattároló eszközökön való tárolást és az azokról való lekérést.

Mos akkor hogyan is van ez? Valamire jogom van, amire még sincs jogom?

2015. nov. 11. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem zúg GSM-be, meg kéz alól kell venni telefont, és nincs ilyen probléma
2015. nov. 11. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt elérhető hivatalosan:

[link]

2015. nov. 11. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
1# Látszik hogy még nem vettél új telefont. Legtöbbhöz már csak egy címet kapsz ahol letöltheted a drivereket meg a dokumentumokat...
2015. nov. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!