Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet kezdeni azokkal...

Mit lehet kezdeni azokkal akik öngyilkosok lesznek mielőtt börtönbe tudnák zárni őket?

Figyelt kérdés

2015. nov. 7. 15:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, te hülye vagy. Először azt hittem azokra gondolsz, akik sikertelen öngyilkosságot követnek el, de látom nem.
2015. nov. 7. 18:56
 12/28 anonim ***** válasza:
62%
Ugyan mit tudnának, leüli a büntetését vagy mi? :D
2015. nov. 7. 19:18
 13/28 anonim ***** válasza:
62%
Be kell őket rakni egy szarkofágba, az feltámasztja őket.
2015. nov. 7. 19:51
 14/28 anonim válasza:
82%
nem kapnak virágot a sírjukra!!
2015. nov. 7. 20:31
 15/28 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Nem értem mi a probléma, a hullának kell letöltenie a kiszabott büntetést.
2015. nov. 7. 20:31
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez jutott eszembe, bebalzsamozni a hullájukat, és ülő pozícióban a falnak támasztani őket. Úgy leülhetik a büntetésüket. Így jó lenne, kedves kérdező? Vagy milyen alternatívára gondoltál?
2015. nov. 7. 20:34
 17/28 anonim ***** válasza:
meg kell vizsgálni az okát, a bü. eljárást. ennek tanulságait hasznosítani.
2015. nov. 8. 06:08
 18/28 Tom Benko ***** válasza:
100%
Küldeni kell egy levelet a Jézuskának, hogy dádázza el őket. Vagy mire gondoltál? Életfogytig magánzárka? vagy szigorított koporsó?
2015. nov. 8. 10:43
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ilyenkor a BV intézet az ügyet felterjeszti a bíróság részére jogutódlás megállapítása érdekében, majd a bíróság hoz egy határozatot, hogy ki lesz az elítélt jogutódja, ezt követően a jogutódnak kell letöltenie a büntetést... :D Viccelek, egyébként jó hülye kérdés :D Mit lehet kezdeni azokkal az elítéltekkel, akik megfosztják saját magukat jogképességüktől? Mit lehetne? Semmit :D Majd Belzebúb lisztes f@sszal jól megb@ssza a kénköves Pokolban :DDD
2015. nov. 8. 11:20
 20/28 anonim válasza:
a katolikus eggyházban ha valaki öngyilkos lessz,akkor a pokolban a saját démonai tépik szét ujra meg ujra a lelkét az örökké valúságig... szerintem ez elég nagy büntetés...
2015. nov. 10. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!