A világ legtöbb országában miért nem legális a fű?
Most őszintén, mi rosszat tesz az az ember, aki elszív egy füves cigit és egész éjjel el van jó hangulatban?
Azt én is büntetném, aki fű hatása alatt megtámad valakit, vagy ilyenek, de aki otthon elszív egy spanglit és jól elvan, azzal miért kell szemétkedni? Ugyanez vonatkozik más könnyűdrogokra pl. a gombákra.
"Mindig az alkoholt, cigarettát hozzák fel példának, pedig attól még, hogy azok legálisak, nem lesz a fű kevésbé káros."
Na ja, de ez a logika kb olyan, mint ha valaki ezt mondaná: Legyen egy fajta géppuska legális mindenki számára, de semmi más lőfegyver ne, mivel attól még azok ugyanúgy veszélyesek".
Kedves előző, most volt a szokásos 6. osztályos drogprevenciós előadás suliban?:)
Ezért hányod ilyen indulatosan a marhaságaidat ezekhez a kérdésekhez?
Inkább menj, írd meg a házidat, éld az életed, ne olyan dolgokkal foglalkozz amiről halvány lila fingod sincsen, ne csinálj magadból még nagyobb idiótát
"...azert mert rajottek, hogy a rakot es mas betegsegeket is gyogyitj es a gyogyszartarak sok penzt veszitenenek vele, ha a cannabis/marijuana/fu, engedelyezve volna."
Ne haragudj Te hány éves vagy? Láttál te már a családodban a rák miatt elsorvadt embert? Láttál már gyermek-onkológust a torka szakadtából az égbe üvölteni hogy MIÉRT?
Nos, én mind a kettőt megtapasztaltam, sajnos.
Úgyhogy szerintem, ha a Marijuana bármit is gyógyítana, azt nem lehetne a szőnyeg alá söpörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!