Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek megéri beperelni...

Szerintetek megéri beperelni őket? Vettem egy kanapét amit állandó alvásra hirdettek, de 1 hónap használat után nyom a rugó. Kiderült 2cm szivacs van benne a gyártó mondta .

Figyelt kérdés
9cm rugó 1-2 cm szivacs .A kanapé nem volt olcsó .
2015. nov. 6. 13:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem ,nem voltam tudatában ,hogy 2cm .Akkor meg se veszem.Nincs nem azért tettem fel a kérdést,hogy a bunkóknak magyarázkodjak.
2015. nov. 6. 17:48
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem most először futok bele ebbe a kérdésbe, tuti volt már ilyen 2centis szivacsos kérdés itt többször is.
2015. nov. 6. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
37%

Mert gondolom több embert is bepaliztak a 2 cm szivacsos kanapéval, nem gondolod??

Bár az talán nem is rossz, hiszen akkor meg lehetne próbálni a hasonló kérdést kiirókkal felvenni a kapcsolatot és közösen fellépni a panasszal ill közös feljelentést tenni a ,megfelelő hivatalban, itt fogyasztóvédelemnél, vagy lehetne bemenni z üzletbe közösen rácsapni az asztalra.

2015. nov. 6. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:

"Nem ,nem voltam tudatában ,hogy 2cm .Akkor meg se veszem."

Ne értsd félre, de ez jó hír, mert eggyel több alapod van pert indítani.

Egyébként most jutott eszembe, hogy az "alkalmas alvásra" dolgot, egy felméréssel is el lehetne dönteni, de csak irányadóként.

2015. nov. 6. 18:25
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. nov. 6. 18:39
 16/18 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek nem kell tudnia, hogy 2 cm szivacs az elegendő-e alvásra vagy sem. Attól is függ, milyenminőségű az a szivacs és rugó, mennyi luksűrűségű a szivacs. El kell menni a fogyasztóvédelemre és ott elmondanak mindent.

Valószínű megkérdezik, hogy gyerek ugrált-e rajta, hogy a rugó szétjött ? Elvileg, ha nem mész el fogyasztóvédelemre teszel oda szivacsot és arra fekszel.szerintem menj el.

2015. nov. 6. 18:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Igazából nekem is volt ilyen kanapém, amin 5 év alvás után egy szivacs nyomott és azon is sac 3 cm szivacs volt, de simán szétfejtettük a borítást azon a helyen és pótóltuk szivaccsal, majd visszavarrtuk, azóta is jó.
2015. nov. 6. 18:49
 18/18 anonim ***** válasza:

"A kérdezőnek nem kell tudnia, hogy 2 cm szivacs az elegendő-e alvásra vagy sem."

Tudnia nem kell, de ha a termék tulajdonságai indokolatlanul minimalisták, ami végett nem tudják beváltani a cég ígéretét, az szándékos félrevezetésre adhat gyanút.

2015. nov. 6. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!