Van itt valaki, aki járatos jogi szövegek értelmezésében?
Egy kiadvány megjelentetését szeretném megpályázni, és miközben a támogatási szabályzatot olvastam, ezzel a szöveggel találkoztam:
12.§ A támogatási összegből személyi jellegű kifizetés, valamint reprezentációs célú kiadás nem teljesíthető.
Nem tudom, mit kell érteni személyi jellegű kifizetés alatt.
"Nem tudom, mit kell érteni személyi jellegű kifizetés alatt."
Gyakorlatilag bármi amit személynek adsz. Munkabér, caféteria, lakhatási támogatás, utazási támogatás, nyelvtanfolyam, ruhapénz, satöbbi.
"akkor mit támogatnak vele végülis" - A kiadással kapcsolatos nem személyi kifizetéshez köthető kiadásaidat.
Pld. nyomdai költség, terjesztési költség, anyagköltség, gép- iroda- gépjármű bérlés...
De nem rendezhetsz belőle fogadást, ü6zleti vacsorát, nem alkalmazhatsz belőle alkalmazottat, nem fizethetsz magánszemélynek pld. titkári teendőkért...
# 2/3 Időpont ma 20:03
Gyakorlatilag azt (illetve gondolom annak egy részét), amit kiszámláz neked a nyomda.
De azt már nem fizetheted belőle, hogy terjeszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!