A radikálisabb, élénkebb fantáziájú emberek értelmezésében a hidegháború izraelita belharc volt?
Folyton azt hallani különféle (általában mindig szélsőjobboldali) emberektől, hogy az USA "zsidó irányítás" alatt áll régóta, ugyanakkor a Szovjetunióról is úgy tartják, hogy egy "zsidó-diktatúra" volt.
(Légy szíves, ne töröljétek, ha egy mód van rá. Igyekeztem a legkevésbé provokatív módon megfogalmazni a kérdést, szerintem eleve nem sértő senkire.)
Valamilyen szinten igen. Majd írni fogok erről részletesen később, feltéve ha nem lesz törölve a kérdés.
Most csak írok, hogy meglegyen a kérdés. :)
Ahogy az előttem leírta, csak színészkedés volt az egész.
Adták a nagy ellenségeket, de valójában egymás barátai voltak.
Akkor - ha tényleg így van és nem csak elmélet - nagyon bénák :)
A fél világ az uralmak alatt volt évtizedekig de egy alföldnyi területet tudtak elcsípni maguknak ország gyanánt
és ezt is úgy, hogy többen vannak felháborodva miatta mint amit az "amerikaiak" csináltak az "indiánokkal"
olyan mintha nem tudsz (vissza) lopni egy nyakláncot úgy, hogy kevesebben nézzenek rád csúnyán miatta, mnt a szomszédra, aki eltulajdonított egy autót, ami sosem volt az övé
szerintem kár annyi betűt vesztegetni egy ilyen ügyetlen, buta, ügyefogyott társaságra, mint a kuruc.info teszi
Nem az a céljuk, hogy az egyszerű zsidók jól járjanak és övék legyen a világ.
Az a lényeg, hogy az "elit" irányítson mindent úgy, hogy látszólag nem is ők irányítanak és pláne úgy, hogy a legtöbben még a létezésükről se tudjanak.
Hiába van csak egy kis ország, de a látszat ne tévesszen meg, nézd csak meg, hogy egyes rendszerek mögött kik is álltak.
Akkor meg lehetnének kicsit összetartóbbak, szolgálhatnának a saját népük érdekeit ezek a magas rangú izraeliták!
Pl ha egy magyar embernek ilyen befolyása lenne biztos elintézné, hogy visszacsatolják a magyar őshaza elcsatolt részeit.
Nem hogy atom fegyvert adna a magyarság és Magyarország legnagyobb ellenségének.
Igazán példát vehetnének rólunk.
Értsd meg, hogy ezek az "emberek" velőig gonosz semmitől sem visszariadó sátánisták!
Nagy ívbe tojnak arra is hogyha saját fajtársikat is bántják. A második világháborúban is magasról tettek a fajtársaikra, a lényeg, hogy ők jól járjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!