Mennyi időn belül kell visszakapnom az adóvisszatérítést? Hány nap? 30?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 09:02
1/10 cheesysnail válasza:
Az APEHhoz a csomagod beérkezése után 30 nappal kell kifizetnie.
3/10 A kérdező kommentje:
Február 18.án adtam be személyesen.
2010. márc. 21. 13:30
4/10 anonim válasza:
30 nap, de ha számlára utaltatod, számíts rá még egy hetet.
5/10 anonim válasza:
kb 30 nap de függ pár dologtól is!!!!!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
30 nap, de ha késik az APEH a visszautalással fizeti a késedelmi kamatot is. Eddig ezt tapasztaltam.
7/10 anonim válasza:
Benne van a tájékoztatókban csak el kell olvasni. A beérkezéstől számított 30 napon belül utalnak, de idén csak március elseje után kezdik a visszautalásokat.
Régebben volt, hogy két héten belül visszakaptam, de volt 30 nap, ill. néhány nappal több is, akkor kaptam késedelmi kamatot is.
Tehát aki februárban elküldte az lehet, hogy legkésőbb csak március 30-án kapja vissza a pénzét.
8/10 anonim válasza:
Ha nem találnak a bevallásban hibát vagy hiányosságot,
akkor a beérkezéstől 30 nap. Hiánypótlás, helyesbítés
setén annak a beérkezésétől 30 nap.
9/10 anonim válasza:
Nekem találtak benne hibát. Kiderült, hogy nem is hiba, vagyis nem hibáztam, mégis újra ketyeg a 30 nap. Ez szemét dolog. Legalább ilyenkor utalhatnának rendesen.
10/10 anonim válasza:
Én március 30-án adtam be, és a mai napig nem érkezett meg a pénzem. Bankszámlára kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!