Magyarországon miért takargatják a bűnelkövetőket, legyen az személy vagy rothadt élelmiszerekkel operáló gyártó cég?
Jó hírnév megsértése miatt komoly összegre perelhet az adott cég, ha kiderül, hogy közvetlenül nem okolható az adott eset miatt, és/vagy még nem született hatályos, elmarasztaló ítélet az ügyben (mire lezajlik, már senkit se érdekel ez az egész). Így a média inkább nem vállal kockázatot.
És ez politológiai ideológiától, országtól független.
'Azért kispajtás mert úgy mint Horthy idejében a gazdagoknak MINDENT szabad míg a szegényeknek SEMMIT! Ne félj Jani bácsi idejében ilyen dolgok nem történtek meg!'
Tudtam én, h Lenin-gyerek nem hagyna ki 1 lehetőséget sem agitációs beszéde számára :D
De éppen az a lényeg, hogy máshol nem titkolóznak, pl Amerikában a kártérítési perek hazájában készül egy ilyen műsor a csaló olajcserélő szervízhálózatról:
https://www.youtube.com/watch?v=-avpx8UTakI
Anglia tolvaj sztori fényképpel:
"Tudtam én, h Lenin-gyerek nem hagyna ki 1 lehetőséget sem agitációs beszéde számára :D"
Ki a fenét érdekli, hogy mit tudsz, robogó?
'Ki a fenét érdekli, hogy mit tudsz, robogó?'
Csupán nincs ínyemre, ha egy kőkomcsi/troll bepofátlankodik oda, ahol semmi keresnivalója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!