Van-e jogi következménye ha lefekszem egy 15 éves lánnyal (18f)?
Figyelt kérdés
Már 8 hónapja járunk, nem feküdtünk le egymással,de egyre jobban veszem észre h szó szerint rám mászik, provokál meg egyebek.Még szűz, de mivel a szülei "utálnak" engem(mióta ismerem bnőmet, azóta mégcsak szóba se álltak velem,élőben nem is találkoztam velük) annak ellenére h mindent megpróbáltam. És félek h ha megtörténik vagy kitudódik akk beperelnek v vmi hasonló.Félre értés ne essék, nem vagyok pedofil, se ehhez hasonló,csak egyszerűen szerelmes egy kimagaslóan korát meghazudtoló intelligens lányba(ezt a témát már kivesézték jó párszor ezen az oldalon szal, csak a jogi következményekre vagyok kíváncsi, nem pedig h túl fiatal v vmi hasonló, köszönöm előre is)2010. márc. 17. 17:32
1/13 anonim válasza:
Ha beleegyezik, akkor nem büntethetnek érte. Az csak 13 éves korig érvényes.
2/13 anonim válasza:
Ember. 14 a korhatár... Utána az ő belegyezésével jöhet a mehet:) Gyerünk, Öcsi :D 19/F
3/13 anonim válasza:
azért a 15 éves barátnőd helyében szólnék anyukámnak, hogy hé lefekszek a barátommal. csak azért mert más nem fog segíteni rajta ha vmi félresikerül. szóval szerintem ha tényleg olyan "kimagaslóan korát meghazudtoló intelligens lány" akkor értesíti az anyját a tervéről, mert bármi megtörténhet. és utána sokkal jobban fognak utálni téged a szülei. amúgy meg 18 évesen nem adja ki az eszed hogy beszélni kéne a szüleivel? gondolom nőnapra sem küldtél anyukájának virágot meg semmi..
4/13 anonim válasza:
"Ha egy, 18. életévét betöltött személy egy, 16 éven alulival létesít szexuális kapcsolatot, az bűncselekménynek minősül."
ha beleegyezik, ha nem...
5/13 anonim válasza:
nem tudom, honnan vetted, de nem igaz
14 év a beleegyezési határ
6/13 anonim válasza:
201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
7/13 anonim válasza:
és nincs tovább, (1) (2) és hol a (3)?
10/13 A kérdező kommentje:
17:41! Hidd el én próbálkoztam,tel számlámat nem kímélve beszéltem az anyjával, többször elmentem hozzájuk, de kise nézett, ennek ellenére elítél , bírál. 8 hónapja vagyok a lányával együtt!!!!és még nem találkoztam az anyjával, pedig karácsonyra képeslap, miegymás, nőnapra virág stbstbstb szented norm az anyuci? am köszi mindenkinek
2010. márc. 17. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!