Kaptam 3 hónap letöltendő börtönbüntetést. Volt mér valaki börtönben, illetve milyet lehet ott?
Figyelt kérdés
Nem volt közöm a dologhoz, egy nagyon hosszú és aljas dologba kevertek eléggé ügyesen bele, én lettem a felelős.
Nem félek a börtöntől, inkább az zavar hogy 3 hónapot kell bentlennem. Milyen ott? Unalmas?Miket lehet csinálni? Kaja? Összerakhatnak kancigányokkal?
Köszönöm.
2015. okt. 24. 13:38
1/11 anonim válasza:
"Milyen ott? -rossz
Unalmas?-a tétlenség nagyon unalmas
Miket lehet csinálni?-mindenkinék más
Kaja? - egész jó ,napi 3 x van
Összerakhatnak kancigányokkal?"-bizony sajnos ,igen
2/11 anonim válasza:
Mivel nem fegyház így valószínű bolti lopásért és bántalmazásért elítéltekkel leszel. Sokan lesztek egy cellában erre készülj. Egy a lényeg ne lássák rajtad a félelmet, ne csináld azt amit mondanak és akkor nem leszel csicska. Inkább haverkodj és bírd ki azt a kis időt...
3/11 anonim válasza:
3 hónap az semmi, annyit még én is bevállalnék, egyszer élünk.
4/11 anonim válasza:
Nyilván nem tehetsz róla, oda csak ártatlan embereket zárnak.
5/11 anonim válasza:
börtön 2 év től, te fogházba mész ott lazaság van.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom miért töröltétek a válaszom. Semmi rosszat nem írtam.
7/11 anonim válasza:
"3 hónap az semmi, annyit még én is bevállalnék, egyszer élünk."
Najó, de te csőbzi vagy. Te élvezed ha a kancigók harangoznak benned.
9/11 anonim válasza:
nyugi abból a 3 hónapból lesz kb 1,5.
10/11 anonim válasza:
Hát te sajnos meg leszel szexualizálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!