Egy jó ügyvéd meg tud nyerni egy szabálysértési pert?
2 rendőr megállított egy szabálysértés miatt amit szerintük elkövettem, én szerintem pedig nem.
Ha van rá 2 tanúm akik szintén úgy látták, hogy nem én követtem el akkor van esélyem megnyerni a pert, érdemes belemenni?
100e lenne a büntetés kb.
Egy ügyvéd 100 ezernél kevesebb pénzért nem fog bíróságra járni.
Próbálj meg mást kitalálni, ha van 2 tanúd, de vigyázz mert ha bukod akkor rád vernek mit jó pár tízezret
A jó ügyvéd egy dolog, azért nem mindegy az sem, hogy ténylegesen mi a jogi helyzet... Ez nem a vadnyugat.
Ha tényleg nem követted el, akkor nyilvánvalóan van esélyed.
Attól függ, hogy mi az ügy.
És milyen bizonyíték van.
Odaviheted akárhány ismerősödet, az nem írja felül a rendőr állítását.
A szerintem nem követtem el, nekem úgy hangzik, hogy elkövetted. Hiszen, ha nem tettél volna semmit, akkor azt írtad volna.
Köszi a válaszokat.
Az igazi tényállás az h am nem látta senki de mivel nem nekik van igazuk így nem szertném hagyni, hogy hülyének nézzenek kerül amibe kerül.
Pénzem van elég, szinte mind1, hogy 50e büntetést benyelek -e vagy megküzdök és kerül 2-300e -be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!