Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelentettem az élettársamat...

CsAnita23 kérdése:

Feljelentettem az élettársamat. Megbántam. Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Testi sértés és zaklatás a vád. (kapcsolati erőszak) Nagyon megbántam. Azóta megbeszéltük a dolgokat, és teljesen megváltozott. Szeretném visszavonni a feljelentést. A rendőrség azt mondja nem lehet. Börtönbe zárhatják a páromat? Ha azt mondom hogy hamisan vádoltam meg, akkor börtönt kapok?
2015. okt. 19. 10:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok ilyen ember. nem akarom börtönbe juttatni, csak váljanak el az útjaink
2015. okt. 19. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Ooo hat persze, 'te nem vagy ilyen ember'. Hadd eroszakoskodjon massal is, hiszen az mar nem a te bajod lesz, ugye? Vagy konyorogje vissza magat siman harom honap mulva, fut-fat igerve, hogy o megvaltozik, hogy minden mas lesz?

Ha annyiban hagyod, megerdemled hogy legkozelebb is megverjen, mert besz*ri vagy, mert valami kifacsart logika menten 'nem akarsz neki rosszat'. Az ilyen ostoba nok vegzik a faluszeli arokban, a sokadik visszakonyorges es sokadik ujramegveres utan, verbefagyva.

2015. okt. 19. 13:01
 13/16 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Nem fognak elválni az útjaitok, hiszen közös gyereketek van.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, magánindítvány nem vonható vissza. A zaklatás közvádas bűncselekmény, az eljárást a hatóság lefolytatja.

2015. okt. 19. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Gyerek is van?!

Na, így a f..szagányos.

2015. okt. 19. 19:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Lassan fél év telt el hogy elszöktünk tőle. Életem legjobb döntése volt hogy megmertem tenni. Most boldog az életem, kettesben a kislányommal. :)
2016. ápr. 29. 00:31
 16/16 anonim ***** válasza:
ja hogy ez már ilyen régi kérdés? mi történt azóta?
2017. márc. 28. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!