Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a horvátok 30 ezer EUR-t kérnek a vonatukért?

Figyelt kérdés

Én szakadtam először, de abszolút igazuk van, hát azért enyhén nem tudom, mi az isten képzelnek, hogy bejön egy idegen vonat és akkor szanaszét vagdossák a bőrüléseket rajta meg kitördelik az ülések tartókarfáit stb, csak mert keresnek vmit ....

Önmagában márt csak azért is megérdemli sztem Mao, amiért így önkényesen lefoglalták. Most nem? Tök jó lenne már végre jogállamban élni, és nem csak úgy következmények nélkül "nekünk mindent lehet" mentalitással eljárni pl a rendőrségnek, de abszolút rutinszerűen.

Szal én speciel egyetértek vele, sőt + erkölcsi kárért és a kiesés miatti + kártérítésként követelnék még egy 50-est a konkrét káron felül, azt úgy kb okénak tartanám.

Mi a véleményetek? Azért az is elgondolkodtató, ha egy német vonat robogott volna így be, nyilván meg se mertek volna nyekkenni eszes magyar rendőreink. Most nem?

2015. okt. 10. 21:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
miért lenne jogszerűtlen, ha előtte megálltak, egyeztettek a magyar rendőrökkel, majd kifejezetten az ő kérésükre átjöttek a vonattal ... nagyon viccesek egyesek. ha meg nem jöttek volna, most azért menne a cirkusz h nem voltak hajlandók együttműködni a magyar hatóságokkal, holott ők ott voltak és megbeszélték :) na ez Mao ...
2015. okt. 11. 12:44
 12/15 Dymo ***** válasza:
100%

Ne röhögtess már :D Persze, mi KÉRTÜK, hogy ugyan tolják már át a vonatot, rajta a papírok nélküli emberekkel... A horvát min.elnök is beismerte, hogy SEMMI egyeztetés nem volt.

Szégyen, hogy más ország pártját fogod a sajátodéval szemben.

2015. okt. 11. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan,illegális határátlépés volt egy vonattal,én simán vissza se adtam volna.
2015. okt. 11. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:

"mondom h ezt ők maguk is beismerik, ne idegelj már. csak éppen azzal jönnek h állítólag azért kellett széthasogatni a bőrüléseket, mert kábszer után kutattak. ... vicces.

oké, kutassanak, na de és utána miért nem teszik rendbe, amit szétbarmolnak?"

Hát az a baj, hogy nem barmolták szét még jobban az egész vonatot, ha már pofátlan módon a króbotok kérés, hívás nélkül idenyomták migrikkel tömve! :)

Ráadásul fegyveres rendőrökkel.

Szóval sokat változott róluk a véleményem negatív irányba, de hátha nem ilyenek és majd 3,14-án rúgják a suttyó szoci miniszterüket.

2015. okt. 11. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Azt hittem, a 444-es agymosott olvasóközönség mindennek a legalja.

Tévedtem.

2015. okt. 12. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!