Mit szóltok ahhoz, hogy a horvátok 30 ezer EUR-t kérnek a vonatukért?
Én szakadtam először, de abszolút igazuk van, hát azért enyhén nem tudom, mi az isten képzelnek, hogy bejön egy idegen vonat és akkor szanaszét vagdossák a bőrüléseket rajta meg kitördelik az ülések tartókarfáit stb, csak mert keresnek vmit ....
Önmagában márt csak azért is megérdemli sztem Mao, amiért így önkényesen lefoglalták. Most nem? Tök jó lenne már végre jogállamban élni, és nem csak úgy következmények nélkül "nekünk mindent lehet" mentalitással eljárni pl a rendőrségnek, de abszolút rutinszerűen.
Szal én speciel egyetértek vele, sőt + erkölcsi kárért és a kiesés miatti + kártérítésként követelnék még egy 50-est a konkrét káron felül, azt úgy kb okénak tartanám.
Mi a véleményetek? Azért az is elgondolkodtató, ha egy német vonat robogott volna így be, nyilván meg se mertek volna nyekkenni eszes magyar rendőreink. Most nem?
Azt a vonatot a menekültek amortizálták le.
Az EU-nak vagy Merkelnek kellene benyújtaniuk a számlát a horvátoknak.
Nem a vonatukért kérik, hanem a magyar huza-vona miatt belerohadt emberi ürülék kitakarításáért!
Ha rögtön visszakapják, egy szavuk sem lehetne.
" sztem meg az a vicc, hogy jogellenesen itt tartanak egy másik vonatot, és képesek kitakarítatlanul visszaadni? hát azért a pofátlanságnak is van határa ... é s akkor még csoda h elkérik a tisztítás árát? (de ismétlem, a magyar rendőrök bizony vandálkodtak is a szerelvényeken, konkrétan igen durván rongáltak!)"
Minek küldték a króbotok a vonatukat? Még szép, hogy úgy küldték vissza feladónak ahogy a migrik hagyták, de pofa az volt a horviknak akkora mint az állat, aztán egy napig sem bírták. :D
mondom h ezt ők maguk is beismerik, ne idegelj már. csak éppen azzal jönnek h állítólag azért kellett széthasogatni a bőrüléseket, mert kábszer után kutattak. ... vicces.
oké, kutassanak, na de és utána miért nem teszik rendbe, amit szétbarmolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!