Szabadon használható frekvenciasávok zavarása is illegális?
Azt tudom, hogy mobilt illegális zavarni, de mi a helyzet mondjuk a wifi-vel, vagy pl távirányítós járművek frekvenciájával
Ha illegális akkor van olyan hely ahol legálisan ki lehet próbálni? Vagy már a tartása is illegális.
Ha pont akkor mérnek mikor tesztelem akkor mekkora és milyen büntetésre számíthatok?
Nem áll szándékomban gyakran használni, vagy a szomszédokat szívatni vele, csak gyakorolni akarok
"Azt tudom, hogy mobilt illegális zavarni" - rosszul tudod, keress rá, hogy "cellphone jammer". Börtönökben is használják, színháztermekben, olyan helyeken, ahol a mobilhasználatot ki akarják küszöbölni. Ugyanígy wi-fire, GPS-re, mindenre van blokkoló. De nyilván megvan a szabvány, hogy ezek az eszközök milyen erősek lehetnek.
"Ha pont akkor mérnek mikor tesztelem" - nyugi, a HIF nem cirkáltat 24 órában mérőkocsikat, hogy hátha valaki kalózkodik. :) Ismertem olyat, aki évekig használt illegálisan URH-frekvenciát, legális forgalmazásnak álcázva (kamu hívójellel), senki nem foglalkozott vele.
Azt tudom, hogy lehet kapni ilyeneket online, de mondjuk drogokat is lehet és az sem legális.
Egyébként itt olvastam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!