Kornelkoko kérdése:
Szép napot mindenkinek. A kérdésem a következő. Mit tehetek ha ártatlanul elítéltek első fokon, majd a másodfok helyben hagyott egy olyan büncselekmény miatt amit nem követtem el?
Figyelt kérdés
Mit tehetek????2015. okt. 2. 18:51
2/10 A kérdező kommentje:
Csak akkor ha jogsértés történt nem??És a másodfok szerint nem történt
2015. okt. 2. 20:05
3/10 A kérdező kommentje:
És köszönöm a választ
2015. okt. 2. 20:06
4/10 anonim válasza:
Annyit tudsz csinálni, hogy felhajtasz egy bizonyítékot, ami 100%-ig igazolja, hogy nem te tetted meg. Ellenkező esetben... így jártál.
6/10 A kérdező kommentje:
Azt hogy a bíró az atyaúristen.és ő se érti az egészet .mért ítéltek el felháborítja ,meg kell egy bizonyíték per újra felvételhez hogy nem én voltam
2015. okt. 3. 08:18
7/10 A kérdező kommentje:
evvel csak az A BAJ HOGY MÉRT NEKEM KELL BEBIZONYÍTANI AZ ÁRTATLANSÁGOM,ÉS NEM NEKIK A BŰNÖSSÉGEM?OTHON VAGYOK ESTE ÉS ELVISZ A RENDŐRSÉG A GYEREKEIMTŐL MERT 10 PERCE TÖRTÉNT 1 BÜNCSELEKMÉNY ÉS ÉN VOLTAM,ENNYI.FELFEGYVERKEZVE ELKÖVETETT KÖZÖSSÉG ELLENI ERŐSZAK
2015. okt. 3. 08:22
8/10 anonim válasza:
# 7/7 Időpont ma 08:22
Kétszer már bebizonyították a bűnösséged, első és másodfokon. Most komolyan olvassuk ki a kisujjunkból a több tízoldalas perjegyzőkönyvet? Fordulj ügyvédhez.
9/10 anonim válasza:
Ugggyan, engem is siman eliteltek rongalasert meg garazdasagert, ugy, hogy az ipse egy szerviz arajanlatot mutatott be a birosagnak, ami 2 honappal azutani datumu, miutan megtortent, hogy behorpasztottam a kocsijat allitolag. Se karszakertoi jelentes, se semmi. Aszonta az ugyved, hogy nem is erdemes fellebbezni. Megiteltek neki vmi 100 valahanyezret, meg 40 ezer bunugyi koltseget. Ilyen az (i)gazsagszolgaltatas....
10/10 anonim válasza:
Válts ügyvédet, és próbáld meg perújrafelvétellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!