Csak szerintem lenne jobb mindenkinek ha legalizálnák a füvet?
kezdjük ott, hogy még nem próbáltam ki, de ismerek olyanokat akik igen és az ő beszámolóik alapján, n meg amit tapasztaltam rajtuk, nem károsabb mint az alkohol.
A kulcsszó itt is a mértéktartás, sokan fogyasztanak alkoholt és a nagy részük nem is alkoholista, a füvet is engedhetnék, mert csak az emberek kis hányada lenne az aki rászokik. De hagyjuk ezt a felesleges rizsát, a lényeg inkább az lenne, hogy rengeteg pénzt hozna az államnak, illetve turistákat is szépen vonzaná, nem mellesleg a fogyasztók, megbízható forrásból juthatnának minőségi termékhez. Akár a dohányboltokba is árulhatnák, persze külön engedélyekkel 18+ korhatárral.
"az emberek kis hányada lenne az aki rászokik."
Honnan tudod? Fűnek itt nincs akkora hagyománya mint az alkoholnak, hogy vacsora mellé megiszol egy pohár bort. Én tapasztalataim szerint meg a Karib-térségben az "igazi raszták" sem szívják annyira szét az agyukat mint némelyik európai fiatal.
"turistákat is szépen vonzaná"
Szerintem nem a "hátizsákos turisták" (akikből így is sok van már) hoznak több pénzt és nagyobb presztízst az országnak, hanem az "öltönyös turisták"...
"18+ korhatárral."
Haha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!