Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csak szerintem lenne jobb...

Csak szerintem lenne jobb mindenkinek ha legalizálnák a füvet?

Figyelt kérdés

kezdjük ott, hogy még nem próbáltam ki, de ismerek olyanokat akik igen és az ő beszámolóik alapján, n meg amit tapasztaltam rajtuk, nem károsabb mint az alkohol.

A kulcsszó itt is a mértéktartás, sokan fogyasztanak alkoholt és a nagy részük nem is alkoholista, a füvet is engedhetnék, mert csak az emberek kis hányada lenne az aki rászokik. De hagyjuk ezt a felesleges rizsát, a lényeg inkább az lenne, hogy rengeteg pénzt hozna az államnak, illetve turistákat is szépen vonzaná, nem mellesleg a fogyasztók, megbízható forrásból juthatnának minőségi termékhez. Akár a dohányboltokba is árulhatnák, persze külön engedélyekkel 18+ korhatárral.

2015. szept. 24. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

"az emberek kis hányada lenne az aki rászokik."

Honnan tudod? Fűnek itt nincs akkora hagyománya mint az alkoholnak, hogy vacsora mellé megiszol egy pohár bort. Én tapasztalataim szerint meg a Karib-térségben az "igazi raszták" sem szívják annyira szét az agyukat mint némelyik európai fiatal.

"turistákat is szépen vonzaná"

Szerintem nem a "hátizsákos turisták" (akikből így is sok van már) hoznak több pénzt és nagyobb presztízst az országnak, hanem az "öltönyös turisták"...

"18+ korhatárral."

Haha...

2015. szept. 24. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem rossz ötlet, pl állami ültetvényeken lehetne termelni, a migránsokat ott munkára lehetne fogni. És a fű még gyógyszeripari alapanyag szóval az is fellendülne és még exportálni is lehetne. Bár ezek többségét anélkül is be lehetne játszani hogy legalizálnák a fogyasztását csak a kormány túlzottan középkori felfogású, meg nekik nem érdekük hogy fellendüljön a gazdaság.
2015. szept. 24. 16:35
 3/5 A kérdező kommentje:
A füvet nyilván nem vacsora mellé szívnák az emberek, hanem baráti összejöveteleken, bulikban. Nem az alkohol helyett kell elképzelni, mert pl, egy kellemes estét, beszélgetéssel, hülyéskedéssel, egy jó bór, vagy whiskey mellett tudok elképzelni. De néha simán beleférhet, egy kis fű is a pia helyett, ha amúgy is a beb*szás volt a cél.
2015. szept. 24. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:
2 Amúgy igen a gyógyszeriparnak is hasznos, de magában is jó fájdalomcsillapítónak, akár lehetne úgy is, hogy fokozatosan vezetik be először csak orvosi célokra, később meg bárkinek elérhető.
2015. szept. 24. 16:41
 5/5 anonim válasza:
Ez után a drogokat is be kéne vezessék. És nem történhet ez meg. Az emberiség így is pusztítja saját magát, így csak legalizálnák és felgyorsítanák a dolgokat. Az ötlet nagyon rossz.
2015. okt. 13. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!