Ki használ etorot? Vannak tapasztalatok?
Nem sok emberrel beszéltem azok közül akik ténleg ki próbálták. Nagyon vegyes és tartozkodó véleményeket mondtak. Meg olvastam fórumokat ott is elég vegyes a kép. Van akinek be jön. Más rövidtávú sikereket hosszú távon veszteségek ért el. Érdekes mód utóbbiak többen vannak. Pár nem ez alapján szeretnék itélni.
Amit nem értek hogy 4500000 regisztrált felhasználó van de magyart alig lehet találni aki ismeri.
Több mint 2 hónap telt el a kérdés kiírása óta. Jutottál valamire, vagy még mindig itt várod a választ?
Ha utóbbi, akkor jó halál lenne belőled.
Szia!
Félreértettél. Nem érdekelnek az ilyen dolgok, sőt, nem hiszek az ilyen kuruzsló pénzszerzési módokban. Csupán 2 hónapja feltetted a kérdést, így kíváncsian várom a fejleményeket, miszerint, tettél -e érdemi intézkedéseket az ügyben, vagy csak kérdezgeted a többieket. Mint írtad, van aki pártolja, és van az ellenzék.
Röviden: ha érdekel, próbálkozz vele, ellenben ha nem tűnik jónak, akkor oszd meg, h miért. Kíváncsi lennék még a szakmádra, vagy, hogy milyen területen dolgozol jelenleg.
"Szia!
Félreértettél. Nem érdekelnek az ilyen dolgok, sőt, nem hiszek az ilyen kuruzsló pénzszerzési módokban. Csupán 2 hónapja feltetted a kérdést, így kíváncsian várom a fejleményeket, miszerint, tettél -e érdemi intézkedéseket az ügyben, vagy csak kérdezgeted a többieket. Mint írtad,van aki pártolja, és van az ellenzék.
Röviden: ha érdekel, próbálkozz vele, ellenben ha nem tűnik jónak, akkor oszd meg, h miért. Kíváncsi lennék még a szakmádra, vagy, hogy milyen területen dolgozol jelenleg."
Szerointem meg le lehet szakadni rólam. Ha semmit nem vagy kées meg osztani az általam kérdezett dologról semmi közöd hozzám.
Most pedig még szezonja van a diónak, siess, még olcsón adják! (Jelige: diótörő)
Normális munkát vállalj, ne legyél már Te is ilyen kuruzsló. Az ilyen "diótörőkből" lesznek a nyugdíjas ütlegelők, 200Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!