Ki használ etorot? Vannak tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 10:19
1/21 anonim válasza:
Én rengeteg etorot használok.
Nagyon királyak, ültess te is.
2/21 anonim válasza:
Nekem most keltek ki 2 napja. Kicsit fanyar az illatuk, de az etorot ilyenek.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem tudod mi az? Azt szeretnéd hogy meg mutassam? Keress rá ha kíváncsi vagy de engem olyan emberek véleménye érdekel akik legalább egy negyed éve kereskednek vele.
És lehetőleg más összehasonlítási alapjuk is van nem az egyetlen ilyen cég amit ki próbáltak.
2015. szept. 22. 10:31
4/21 anonim válasza:
Nálam állandóan kiszáradnak. Ti mivel locsoljátok őket?
Mikor eléri a 2-3cm-t egyszerűen megáll a növésben. Mi tévő legyek?
5/21 anonim válasza:
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de az enyém már 10 centis. De félek kint hagyni, nem tudjátok, hogy elfagy-e télen?
6/21 anonim válasza:
"Ti mivel locsoljátok őket?"
Én Bérescseppes vízzel. Akkor biztos majd megindul.
7/21 fersk válasza:
8/21 anonim válasza:
Akkor hát megvan. Megbuzultak a növényeim, és ezért álltak le a növésben. "Köszönöm Richard, felnyitotta a szememet!" (idézet a Sout Park egyik részéből).
9/21 A kérdező kommentje:
Tehát senki sem tudja az remek abból le is szűrtem hogy nem sokan.
2015. nov. 1. 18:08
10/21 anonim válasza:
Jóval több mint 1 hónapja tetted fel a kérdést. Azóta informálódtál máshol is, vagy csak a trollkodásainkat olvastad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!