Miert engedi be Magyarorszag ill. Eua menekülteket? Mért nem csinál így mint az usa és izrael? Nem veszik észre hogy ez egy megszállássá fog válni teljesen?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 12:39
1/7 tetro válasza:
Az USA-ban jelenleg a többszöröse a bevándorlók száma, mint Európában a menekültekkel együtt. Szóval szerinted úgy kellene csinálni mint az USA? Szeretnél még néhány millió bevándorlót, vagy egyszerűen csak tájékozatlan vagy?
2/7 anonim válasza:
A világon összesen van 60 millió menekült (ebből 30 millió gyerek, és 30 millió nő, és ebben benne van mindenki Kolumbiától Észak-Koreáig). Az EU lakossága 507 millió. Tehát legrosszabb esetben is 30 millió max. az "ellenséges haderő" létszáma. Szerinted 60 millió fegyvertelen menekült meg tud szállni egy 500 milliós kontinenst?
3/7 anonim válasza:
"Szerinted 60 millió fegyvertelen menekült meg tud szállni egy 500 milliós kontinenst?"
Ha nem ütköznek semmilyen ellenállásba, akkor igen.
4/7 anonim válasza:
"A világon összesen van 60 millió menekült (ebből 30 millió gyerek, és 30 millió nő" - értem. Eszerint 30+30=60 millió nő és gyermek. Szóval az a több száz fiatal férfi, akiket a keletinél láttam múltkor, hallucináció volt.
5/7 anonim válasza:
Nem, nem érted. Nem 30+30 millió, hanem 30 millió gyerek, 30 millió nő, van közös halmaz. Ezért lehet max 30 millió a felnőtt férfiak száma, de ebben is benne vannak az öregek, nyomorékok.. stb.
Miért lenne hallucináció többszáz fiatal férfit látni? Nem törvényszerű, hogy leképezze minden minta a statisztikát. Ettől függetlenül globálisan az összes menekült fele gyerek, fele nő.
6/7 anonim válasza:
#5 Globálisan nem tudom, az viszont tény, hogy a hozzánk érkező "menekültek" 80%-a fiatal férfi.
7/7 tetro válasza:
17.28
Ha tény akkor gondolom alátámasztani nem gond valamivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!