Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ti elítélitek azt a riporternő...

Ti elítélitek azt a riporternőt aki élő adásban gáncsolta el és rugdosta a menekülteket?

Figyelt kérdés

2015. szept. 9. 23:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Elítélendő.még a rugsodással úgy vok h megijedhetett h neki mennek mert ott látható volt h óvta magát.de a másiknál meg direktbe gáncsolta el a pasit a kisgyerekkel ami viszont mutatja h nem puszta félelem volt mert csak ő futott mellette..nem védelem volt a gáncsolás..
2015. szept. 10. 10:55
 12/22 anonim válasza:

Ezt nagyon bírom.

Mindenki sajnálja ezeket a menekülteket, csak az a nagy baj, ha ide jön több millió ők nem fognak sajnálni minket.Erre mérget vehettek. Arról nem beszélve hogy ezeknek a menekülteknek mondott állatokhoz hasonló lények egy tizede nem menekült.A besunnyogó terroristáktól, meg majd a kirobbanó járványokról nem is beszélve.Már most tetvesül pofátlanok, pedig még gyökeret sem eresztett a lábuk. Szerintetek akkor később mi lesz?

A magyar családok éheznek, nyugdíjasok fagynak halálra minden évben, azt le se szarja senki, de ezekre a megszállókra van napi több millió forint is....ezen kéne kicsit elgondolkodni a sok szemellenzős ostoba liberális gyenge elméjűnek.

Ez rohadtul megszállás és hamarosan a sok ostoba is rá fog jönni.Kíváncsi leszek, majd ha az ő családja hal meg betegség miatt vagy egy ilyen "menekült" miatt akkor is így fogja e látni a helyzetet a ködös agyában.

Államilag kötelezném az ilyen idiótákat akik ennyire kérik a menekülteket, hogy kötelezően fogadjon be 5 főt és tartson el és természetesen ő feleljen minden cselekedetükért.

Ezek a szemellenző sajnálkozó majmok lesznek az elsők, akik kotródnak majd behúzott farokkal az országból, amikor kitör a baj (mert kifog), aki meg már az elején átlátta a dolgokat, marad megvédeni a sok barom állatot.

2015. szept. 10. 18:26
 13/22 anonim ***** válasza:
Nehogy már sajnáljuk a menekülteket!! A rendőrség nem régiben levideózta ahogy viszik az élelmet meg az innivalót nekik az állomásra és fogták a menekültek és bedobálták a sínekre... Az TV-ben is mutatták, hogy volt egy menekülteket szállító vonat Dániában és 200-an nem akartak leszálni valamint transzparenseket raktak ki az ablakba miszerint ők nem akarnak leszállni Dániában mert, ők Svédországba akarnak menni. Kérdem én ha menekülnek a hazájukból mert, veszélyeztetve van az éppségük akkor miért válogatnak, vandálkodnak?! Az öccsémtől elvették a telefonját és a földhöz vágták, pedig nem is fényképezte őket és nem is provokálta... Az a baj , hogy nem becsülik azt amit Európa értük tesz. 16/L
2015. szept. 10. 19:25
 14/22 anonim ***** válasza:
7%

Ezt is érdemes megnézni: [link]

Azt bírom amikor az ember meg nézi az esti mesét és már tájékozottabbnak okosabbnak tartja magát aztán már is megosztja az egyre jobb marhaságait videókban kommentekben, na ez az amikor a média átmossa az ember agyát.

Amúgy ezeket a menekülteket kényszerítették, csak már meg vannak zavarodva mert ide-oda toloncolják őket meg másrészt nem is igazából róluk van szó ez csak megtévesztés. Teljesen egy másik dolog áll a háttérben csak azt nem mondják mert az igazságról hallgatnak.

Most jó pár hétig a menekültekkel lesznek elfoglalva a hírekben hogy ne gondolkodj csak nézd ezt a népetető agyfárasztó baromságokat.

Nem a menekülteket kéne hibáztatni, hanem azt a terrorista m0csk0s zsidó bandát kik irányítják ezt az egész kurv. rendszert és megszabják hogy mit ne tegyél.

2015. szept. 10. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:

A 15-ös válaszoló vagyok még mindig.

Ezek a hozzászólások baromságokkal megetetett agymosott idiótákra utal.

2015. szept. 10. 20:13
 16/22 Becixxx ***** válasza:
A sajtó munkatársa provokálni akarta a menekülteket, hátha visszatámadnak és akkor benne lehet a Híradóban, hogy "A MENEKÜLTEK AGRESSZÍVEK".
2015. szept. 10. 20:58
 17/22 anonim válasza:

Persze, biztos direkt akarta provokálni a sajtó munkatársa.Sőt a menekülteket is ők csalták ide én úgy hallottam....ugyan már.

Ez olyan mint mikor feltettek a buszról képet amivel szállították ezeket az a" nincstelen elesetteket"és a képeken mindenhol szemét állt térdig.Na meg egy adag fos is.Akkor is mindjárt írta valaki, hogy ez megrendezett.

Valószínűleg tartom én is, hogy a sofőr baszta szét a buszt és örömében összefosott mindent.

2015. szept. 10. 21:32
 18/22 Becixxx ***** válasza:
Ne csodálkozz ! Nem volt szemetesedény és wc.
2015. szept. 10. 22:00
 19/22 anonim válasza:

Ja tényleg, igazad van. :)

Nem is tudom én eddig hogy bírtam ki, hogy nem csináltam disznó ólat a buszból és nem fostam össze mindent. :)

Ezek szerint én egy különleges ember vagyok.

2015. szept. 10. 22:39
 20/22 Becixxx ***** válasza:

Nem vagy különleges. Egyszerűen nem gondoltad végig...

Hol mentek volna el WC-re. A vonatra is úgy futottak csőstül, mint tyúk az ocsúra. Ott se tudtak elmenni... Az utcán nem mehettek. Többszáz kilómétert gyalogoltak , nyakukban a rendőrökkel. Nem ideális körülmény a szarásra. Marad a busz. Te pedig ott vagy a retye mellett,j, hogy nem szarsz a rendőr kalapjába...

2015. szept. 10. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!