Ti elítélitek azt a riporternőt aki élő adásban gáncsolta el és rugdosta a menekülteket?
Ezt nagyon bírom.
Mindenki sajnálja ezeket a menekülteket, csak az a nagy baj, ha ide jön több millió ők nem fognak sajnálni minket.Erre mérget vehettek. Arról nem beszélve hogy ezeknek a menekülteknek mondott állatokhoz hasonló lények egy tizede nem menekült.A besunnyogó terroristáktól, meg majd a kirobbanó járványokról nem is beszélve.Már most tetvesül pofátlanok, pedig még gyökeret sem eresztett a lábuk. Szerintetek akkor később mi lesz?
A magyar családok éheznek, nyugdíjasok fagynak halálra minden évben, azt le se szarja senki, de ezekre a megszállókra van napi több millió forint is....ezen kéne kicsit elgondolkodni a sok szemellenzős ostoba liberális gyenge elméjűnek.
Ez rohadtul megszállás és hamarosan a sok ostoba is rá fog jönni.Kíváncsi leszek, majd ha az ő családja hal meg betegség miatt vagy egy ilyen "menekült" miatt akkor is így fogja e látni a helyzetet a ködös agyában.
Államilag kötelezném az ilyen idiótákat akik ennyire kérik a menekülteket, hogy kötelezően fogadjon be 5 főt és tartson el és természetesen ő feleljen minden cselekedetükért.
Ezek a szemellenző sajnálkozó majmok lesznek az elsők, akik kotródnak majd behúzott farokkal az országból, amikor kitör a baj (mert kifog), aki meg már az elején átlátta a dolgokat, marad megvédeni a sok barom állatot.
Ezt is érdemes megnézni: [link]
Azt bírom amikor az ember meg nézi az esti mesét és már tájékozottabbnak okosabbnak tartja magát aztán már is megosztja az egyre jobb marhaságait videókban kommentekben, na ez az amikor a média átmossa az ember agyát.
Amúgy ezeket a menekülteket kényszerítették, csak már meg vannak zavarodva mert ide-oda toloncolják őket meg másrészt nem is igazából róluk van szó ez csak megtévesztés. Teljesen egy másik dolog áll a háttérben csak azt nem mondják mert az igazságról hallgatnak.
Most jó pár hétig a menekültekkel lesznek elfoglalva a hírekben hogy ne gondolkodj csak nézd ezt a népetető agyfárasztó baromságokat.
Nem a menekülteket kéne hibáztatni, hanem azt a terrorista m0csk0s zsidó bandát kik irányítják ezt az egész kurv. rendszert és megszabják hogy mit ne tegyél.
A 15-ös válaszoló vagyok még mindig.
Ezek a hozzászólások baromságokkal megetetett agymosott idiótákra utal.
Persze, biztos direkt akarta provokálni a sajtó munkatársa.Sőt a menekülteket is ők csalták ide én úgy hallottam....ugyan már.
Ez olyan mint mikor feltettek a buszról képet amivel szállították ezeket az a" nincstelen elesetteket"és a képeken mindenhol szemét állt térdig.Na meg egy adag fos is.Akkor is mindjárt írta valaki, hogy ez megrendezett.
Valószínűleg tartom én is, hogy a sofőr baszta szét a buszt és örömében összefosott mindent.
Ja tényleg, igazad van. :)
Nem is tudom én eddig hogy bírtam ki, hogy nem csináltam disznó ólat a buszból és nem fostam össze mindent. :)
Ezek szerint én egy különleges ember vagyok.
Nem vagy különleges. Egyszerűen nem gondoltad végig...
Hol mentek volna el WC-re. A vonatra is úgy futottak csőstül, mint tyúk az ocsúra. Ott se tudtak elmenni... Az utcán nem mehettek. Többszáz kilómétert gyalogoltak , nyakukban a rendőrökkel. Nem ideális körülmény a szarásra. Marad a busz. Te pedig ott vagy a retye mellett,j, hogy nem szarsz a rendőr kalapjába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!