Miért jó az, hogy nem lehet majd az utasoknak enni és inni a tömegközlekedési eszközökön az új törvény szerint?
Figyelt kérdés
Engem különösebben eddig nem zavart. Meg azértha valaki sietett, enni kell valahol2015. szept. 7. 22:42
11/14 anonim válasza:
10# vagyok, ezt természetesen helyi buszokon értettem. ha mondjuk valaki távolságival meg 3 órát,akkor nem zavar,ha bekap valamit. de azért félórát csak ki lehet bírni
12/14 anonim válasza:
#10 én előjel nélkül leszek random időben rosszul, és ilyen esetben Akkor_Rögtön kell enni (ha buszon van ez, akkor pont jobban érvényes a "most kell" dolog, mert anélkül az ülésről fellást elszédülés/leszédülés követné), az állapotot nem lehet az indulási megállóban hagyni, az mindig mindenhova velem tart, és én sokszor úgy ülök ám a bkv-n, hogy ugyanaz a metró/vili/busz volt az első amit elértem a dolgom után (se nem mehettem az előzővel, se nem tudtam sok/elég percet a tényleges járat Előtt a megállóban/utcán tölteni), és ugyanaz a járat egyben az utsó is, ami után még elérem a helyközi, sőt, távolsági buszt/vonatot (azaz nem száll6ok le lent enni és folytat6om utána az utat a kövi járattal, mert akkor csúszik órákat a hazajutás, mert Te arra a csak pár percre pont velem törődsz amíg bekapok valamit, amit gyorsan teszek és nem szemetelve)... ha meg távolsági buszon tör rám a szükséghelyzet, akkor meg pont azért tojom le h a Volánbuszon se szabadna hivatalosan enni, mert már órák óta szintén nem tehettem volna és még órákig szintén nem tehetném, de nekem több óra biztosan túl sok ehhez (az utsó mondatban direkt busz szerepel, MÁV-vonaton viszont nem tilos enni még ma se, sőt alkoholt inni se, ott kizárólag idiótán viselkedni tilos és dohányozni és bliccelni)
13/14 anonim válasza:
Az alap, "új törvény" kérdésre: még nem módosították a 2012-től mai napig hatályos Alaptörvény megfelelő részét, § *mindenkinek joga van az egészséghez* ‒ én bármelyik evéskor szívesen elmondom, hogy anélkül rosszul lennék, tehát az adott esetben éppen az egészségemre vigyázok és ez ALAPjogom, és még józan ész és jóérzés szerint is az egészség a prioritás (olyankor is, ha egy hely helyi szabályával éppen ütközik, a szabály az CSAK szabály, de az egészség az egy alapjog, az alapjog pedig mindennél feljebbvaló)
14/14 anonim válasza:
(vízivás pedig nem lehet tilos, és nem is az, de nem is lehetne az, valójában esetleg azt tiltani lehetne tilos, ezt az utolsóban említettek miatt És amiatt teszem hozzá, hogy a kérdésben is szerepelt az "inni" is, nem csak "enni")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!