Ti támogatnátok egy olyan törvényt ami betiltaná az ajtóküszöböket?
Szerintem balesetveszélyes. Szinte minden ember életében előfordul hogy megbotlik benne. Sokan viszont el is esnek és meghalnak mert beverik a fejük, vagy éppen úgy esnek hogy eltörik valamelyik csontjuk.
Nagyon veszélyes dolog az ajtóküszöb, így én törvénybe tiltanám be. Lehet erre esély? Szerintetek ezzel kapcsolatban megkeressek minden pártot a Parlamentben?
Manapság már egész kicsi küszöböket építenek.
Nem használják már azokat a magasakat.Legalábbis, új építésnél biztos, hogy nem.
Nagyobb eséllyel okoz balesetet a lépcső, mint a küszöb, a fürdőszobai balesetek is gyakoribbak, azokat is tiltsuk be? Egyébként rengetegen halnak meg félrenyeléstől, s négyszer nagyobb az esélye, hogy zokni felvételekor szerzel súlyos sérüléseket, minthogy HIV-vel fertőződj védekezés nélküli sex során.
Ha tényleg végignézed az ilyen statisztikákat, rájöhetsz, hogy a küszöb nem túl veszélyes, utcahosszal veri egy csomó minden, pl. az ember maga.
Anyukámat fulladástól mentettem meg, viszont a küszöb felsértette nagyujjamat, vérzett, mint állat, hetek alatt gyógyult meg.
Én az áramot tiltanám be, mert megrázhat és meghalhatsz. Sőt, zárlatot kap valami és felgyullad úgy, hogy otthon se vagy.Támogatnád? Vagy azért netre kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!