Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok csinálni, ha külföld...

Mit tudok csinálni, ha külföldön valakivel együtt éltem (baráti kapcsolatból) és nála maradtak a cuccaim?

Figyelt kérdés
Nem voltam bejelentve arra a lakcímre ahol laktunk, ő közben addig elköltözött egy másik városba és vitte az én cuccaimat is köztük elég sok pénzt is. Jogilag ilyenkor mit tudok csinálni? Több millió ft értékem van nála.
2015. szept. 7. 19:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Miota tunt el? Mikor mennel vissza? Tudod az uj cimet ahova nem akartal oda koltozni? Esetleg drogozott?
2015. szept. 7. 19:57
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom az új címet, nem drogozik... Júniusban jöttem el, de dumáltunk azóta, kb 1 hónapja nem tudom sehol sem elérni.
2015. szept. 7. 19:58
 13/30 anonim ***** válasza:
Csomo kerdes, semmi konkretum. Probalgasd folyamatosan es talan elokerul meg. Megprobalhatod a zsarukat is, de tul sok remenyt nem latok ebben. Inkabb a baratok tudnanak segiteni, mindenki elol nem tunhet el valaki.
2015. szept. 7. 20:00
 14/30 A kérdező kommentje:
Mások elöl nem tűnt el, csak előlem..
2015. szept. 7. 20:01
 15/30 anonim ***** válasza:
Visszamesz igy is? Talan szemelyesen eredmenyesebb lehetsz ha ott vagy.
2015. szept. 7. 20:01
 16/30 A kérdező kommentje:

Hova menjek??? Ha nem tudok címet?

Egy városba?

2015. szept. 7. 20:03
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem mesz mar vissza dolgozni? Akkor minek hagytad ott a holmid?
2015. szept. 7. 20:04
 18/30 anonim ***** válasza:
Nem azert hagytad ott a cuccaidat mert meg vissza akartal menni? Nem ertem. Kamuzol?
2015. szept. 7. 20:06
 19/30 A kérdező kommentje:
Nah kiköltöztem, kivittem a cuccaimat, ott éltem, eljöttem egy hónapra, addig ő elköltözött. Akkor mér nem mentem vissza. Voltam azóta ott, de ő már nem ott lakik. Nem dolgoztam ott még. Itthon dolgozom már. De ez miért számít??
2015. szept. 7. 20:07
 20/30 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz?
2015. szept. 7. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!