Sokszor semmilyen munkát nem adnak a közmunkán, egész nap egy helyben kell ülnöm, mit tegyek, mit tehetek egyáltalán?
Figyelt kérdés
Ennek semmi értelme nincsen, hogy nyolc órán keresztül semmit nem csináltatnak velem, és ráadásul az ott dolgozó közalkalmazottak előtt is iszonyat kínos ez. Mit tehetek egy ilyen helyzetben, ha felmondok, akkor én ütöm meg a bokámat, mert megvonnak tőlem minden ellátást az önkormányzatnál...
Mit csináljak?
2015. szept. 4. 18:22
11/12 anonim válasza:
Nekem meg fordított sors jutott 2 hülye közalkalmazott mellé kerültem, az elején lelkes voltam, még jó szándékúan segíteni is szerettem volna, mikor láttam fogalmuk sincs a dologhoz, nem kellett, inkább elküldte rosszul, minthogy kijavította volna, én voltam hülyének titulálva, nehogy egy közmunkás tudja jobban a nagy közalkalmazottaknál, aztán kiderült igazam volt, onnantól kezdve eléggé fagyos lett a légkör, egy idő után már nem kérdezgettem miben segíthetek, belefáradtam, azt vártam, hogy lejárjon végre a szerződésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!