Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Romániában akinek pénze van...

Romániában akinek pénze van annak mindent szabad?

Figyelt kérdés
Voltam nyaralni Erdélyben és az egyik sráccal aki még velünk volt kimentünk a városba szétnézni.Egy park széli padra ültünk le fagyizni mikor közvetlen a mellettünk lévő parkolóban megállt egy fekete BMW két fiatal sráccal (19 év körüliek lehettek).Még egy hasonló srác várta Őket és mikor megérkeztek lekezeltek majd rágyújtottak egy tekert cigire és elkezdtek beszélgetni.Körülbelül 3 méterre lehettünk tőlük,de mikor a szél úgy fújt akkor érezhető volt a fű jellegzetes illata.Időközben két rendőr is elsétált közöttünk és a srácok közt,megnézték Őket majd az egyikük a fejével mintha intett volna nekik és tovább haladtak.A beszédükön hallatszott az arrogancia és mikor elment egy elég csinos lány előttük utánuk szólt az egyik valami olyasmit,hogy "megveszlek kilóra angyalom",a másik kettő meg csak kuncogott.Akinek pénze van Romániában az bármit megtehet büntetlenül?
2015. szept. 4. 17:26
 1/4 anonim válasza:
Nem csak Romániában. Mindenhol.
2015. szept. 4. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem csak Romániában.
2015. szept. 4. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit lehet erre valaszolni, csak csatlakozni tudok az alottem szolokhoz.
2015. szept. 4. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
ezt ugyan így megcsinálják idehaza is, és a világ bármelyik országában. Nekem is van rendőr ismerősöm, sőt, szoktunk együtt füvezni, tudja hogy hol veszem a füvet és mégsem visz be, kobozza el, tartóztat le, és azt sem tartóztatja le aki árulja, mivel ő is ott veszi. Szóval ennyit a rendőrökről. Jah, elég sok rendőrt ismerek aki ukrán cigarettát szív, gondolom nem a dohányboltban szerzi be :)
2015. szept. 5. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!