Mit szóltok az Ashley Madison botrányhoz?
Szerintem a börtön miatt rettegni hülyeség, kétlem hogy bárkit is lecsuknának. Válóperek viszont lesznek az biztos. Amúgy nem tudom mi a nagy meglepetés abban hogy hányan vették igénybe, egyszer regisztráltam egy társkeresőre még régebben, a férfiak 99%-a aki rám írt vagy bevallotta, hogy a feleségecske mellett akar szórakozni, vagy előadta a függetlent, de amikor a találkozásról beszéltünk akkor már a mozi nem volt jó, nyilvános hely (kávézó) nem volt jó, hozzá majd nem lehet menni de ugye nekem van lakásom, stb.
Nekem csak egy csípi a szemem. Ha már valaki félrejár és lebukik, akkor emelje fel a fejét és vállalja a következményeket. Én nem mennék bele ilyen kapcsolatba, de nem is feszíteném őket keresztre. Az viszont undorító, hogy valaki így védekezik:
Piackutatás az apád izéje az. Legalább az a díszkeresztény Josh Duggar bevallotta, hogy képmutató volt.
„A megcsalás civilizált országokban nem bűncselekmény”
Megütni valakit az. Szóval ha valakiben fizikailag teszel kárt azt büntetik, azonban ha lelkileg, azt nem.
Ez a civilizált módi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!