Mit lehet tenni, ha egy boltban folyamatosan lejárt termékekbe ütközöm?
20.51
na jó. elárulom, mert látom magadtól nem sikerül összerakni.
voltam már többször cba-ban, mert van hogy nincs más lehetőség, de mégsem járok oda vásárolni amúgy. gondoltad volna, hogy ilyen is van? bonyolult mi? :D
sőt, laktam olyan helyen, ahol közel-távol cba volt az egyetlen. párszor mikor nagyon muszáj volt bementem. rendszeresen voltak lejárt termékek, akciós rohadt gyümölcsök, és negyed órás sorban állások 3-4 emberrel.
ohh és mégy egy kis színes. egyszer forgattam egy CBA reklámot. a CBA nem akart engedélyt adni forgatásra a saját üzletére, majd másfél milliót kértek bérleti díjként a saját reklámjukból, és ott tett keresztbe az üzletvezető ahol tudott. egyetlen másik üzletláncnál se tapasztaltam még ilyen agyalágyultságot.
21.51
egészen a 10. bejegyzésig kellett várni :D
"hát azzal csak nem akartam kezdeni, hogy beteges fideszgyűlölöetből utálod a "fidesz közeli" láncot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!