Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolti lopásnál mik lesznek a...

Jarlisle kérdése:

Bolti lopásnál mik lesznek a következmények?

Figyelt kérdés

Rajta kaptak az auchanba, hogy egy ismerősömmel valamibe mesterkedünk az ismerősöm nem vett benne részt ki is ment én maradtam fizetés után jöttek a biztonságiak, hogy menjek be velük tisztázni a dolgot én mindent bevallottam és kitettem az elhozott árut. Mondták ha kifizetem akkor at enyém stb. helyszínen nem volt nálam annyi... elkészitették a jegyzőkönyvet és, hogy mennyit kell fizetni az összeg 14000 a rongálás 1800. Kijöttek a rendőrök fenyegettek, hogy akár három napot is bent tölthetek, ha nem több. Meg nagykorúság ellenére akarták a szülőt értesíteni miközben mondtam, hogy őket ne vonják bele intézek mindent pénz is megvan rá. Bevittek ott is szintén vallomást tettem majd a másik rendőr mondta, hogy mivel nagykorú vagyok nem kell értesíteni a szülőt és hogy ebből lesz még ügy ahol megmondják, hogy kell e fizetni vagy sem. Ha kifizetem az árut akkor azt miért nem kapom meg? Ők fogják felhasználni vagy újra eladják? Miért nem csak a kárt kell megfizetni...

Megkértem őket, hogy telefonon értesítsenek és majd személyesen intézek mindent, de mindezt szóba intéztük. Mit lehet tenni, hogy tényleg ne jöjjön ki levél és mindent személyesen vegyek át? Nem akarom, hogy itthon bárki megtudja.

2015. aug. 2. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fizess es kussolj. Es orvendj ha nem kerulsz be hogy k.rjon s.ggbe ket niger.
2015. aug. 2. 16:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy fizetek nem is ez a fő gondom...
2015. aug. 2. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Levelet pedig kapni fogsz. Be fognak idézni szabálysértés miatt, ott az előadó mindent elmond. Valószínűleg az ellopott és kifizetett holmin kívül még lesz egy szabálysértési bírság is.
2015. aug. 2. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor személyesen lehetetlen ezt az egészet intézni?
2015. aug. 2. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
A levélen kívül mindent személyesen fogsz elintézni. De a levelet kiküldik mindenképp. Ráadásul nem csak úgy bedobják, alá kell majd írni valakinek. Ha te ne vagy otthon épp akkor, akkor ez valamelyik családtagod lesz. Vagy kitalálsz valami kamut, és a levél tartalmát nem mutatod meg senkinek, vagy otthon ülsz az elkövetkező hetekben. De egyszerűbb lenne elmondani otthon, hogy ez van.
2015. aug. 3. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!