Keylogger vs jog vs megcsalás. Bűncselekmény?
Régebben tettem fel egy keyloggert a SAJÁT laptopomra, emiail-ben küldi a "jelentést". Gondoltam így biztonságosabb ha ellopnák, mivel gyakran bankolok és utaztatom a gépet munka közben. Pár hónapja a feleségem gépe szervizben volt az ő gépe, tehát az enyémet használta. Egyébként azóta beadta ellenem a válópert.
A minap belenéztem a spamok közé (ahová a "jelentések" érkeztek) és megláttam, hogy miket levelezett abban az időben, amikor az én gépem használta. Most láttam, hogy szeretője volt/van! Nem részletezem, miket olvastam...
Bűncselekményt követtem el, ha a saját gépemen volt ilyen program??? Mivel az az én privát gépem. Nem léptem be egyik fiókjába sem. Felhasználható a bíróságon?
nem bűncselekmény
az se bűncselekmény, ha szeretője van valakinek, úgyhogy hiába mész vele bíróságra
MIT akarsz felhasználni a bíróságon!?!?!?
A bíróságot nem érdekli, hogy megcsalt-e a feleséged, ugyanis ennek semmi jelentösége sincs.
Ha megromlott a házasságotok, akkor felbontják, de semmiféle "bizonyíték" nem kell, illetve olyan sincs, hogy "ki a hibás", a magyar törvények szerint ilyen nincs.
Söt ha netán van gyerekeket, akkor sem számít, hogy valaki megcsalta-e a másikat, a gyyereket ott helyezik el, ahogy a bíróság szerint jobb neki.
A vagyonmegosztásnál is mindegy, a közös vagyon felezödik, a saját meg marad továbbra is saját.
Inkább örülj neki, hogy megszabadultál tőle!
És kérdezd meg, miért csalt meg, mi volt Veled a baja, hogy a következő kapcsolatodban ne kövesd el ugyanazt a hibát. (Ettől padlót fog, ha nyugodtan, higgadtan, sztoikusan vezeted elő :-))
De lépj tovább, felesleges pereskedni, felejtsd el minél hamarabb!
Igen, ez bűncselekmény.
"Felhasználható a bíróságon?"
Válópernél? Egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!