Az interneten drogokat áruló weboldalak legálisak?
Minden nap lehet hallani hogy valaki rosszul lett és hogy jaj hogy lehet ez...bla blA
Kb fél perc alatt találtam olyan weboldalt ahol herbált, kristályt, tablettákat lehet venni.
Ezek egyértelműen drogok...de akkor hogy maradhatnak így fent?
1 nap alatt kihozzák..akárkinek.
A postán vagy egy futárcégen naponta több ezer csomag fut át, nincs azoknak sem kapacitásuk minden csomagot tüzetesen ellenőrizni. No meg persze érdekük se nagyon, üzlet az üzlet.
"3) A feladó felelőssége gondoskodni arról, hogy a küldemény tartalma a jogszabályoknak és
az ÁSZF-ben meghatározott feltételeknek megfeleljen. Az ÁSZF-ben meghatározott egyes
tárgyak és anyagok csak az ÁSZF-ben előírt feltételekkel adhatók fel.
4) A Posta nem vizsgálja a küldemény tartalmát arra vonatkozóan, hogy a postai szállításból
kizárt-e, vagy feltételesen szállítható."
Előfordul, hogy kutyákat használnak.
De ezek a küldők már tapasztaltak, és gyakran úgy csomagolnak, hogy még a kutyákat is be tudják csapni.
Ami az ecstasy-t illeti nagyon-nagyon ritkán lehet igazi MDMA-t kapni, általában valami szitentetikus sz@rokat küldenek, ezeket legtöbbször Kínában gyártják.
Ezért veszélyesek, mert nem tudni mit kapsz.
Ha pedig megfogják, hogy mi van a csomagban, akkor nem csinálnak semmit, normálisan kiviszik (általában postásnak öltözött rendőr) és miután átvetted a csomagot akkor letartóztatnak.
Utolsó.
A szintetikus szarokkal van szerintem a peobléma... De leginkább azokkal akik megveszik és olyan buták hogy túladagolják...sok hülye gyerek... Mert aki tudja mit csinál nem lesz rosszul de az a sok kis buta kölök az huh de vicces stb meg menő...aztán kinyirják magukat...és szerintem ezért baj hogy ilyen könnyű hozzájutni...habár amikor a suliban 10 évesek betépnek és korházba jutnak már úgy vagyok , hogy meg is érdemlik...de hát igen itt is az emberekkel van a baj...aki normális az alap hogy akkormár fűvet szív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!