Több a Zsidóság ellen irányuló internetes komment miatt bíróságig vittem az ügyeket. (Több folyamatban is van, vagy nyomozati szakaszban. ) De az esetben ha kiskorúról van szó szerintetek milyen büntetést fog kapni?
Kicsit off:
Mégis miért teszed ezt kérdező?
Azok az emberek homo primitivicusok, nem börtönre, hanem normális oktatásra volna szükségük, és hogy elbeszélgessenek velük. A börtönben, csak még inkább szélsőjobboldaliak lesznek, és nem csak kommentelni fognak, hanem ahol tudnak, majd betesznek a zsidóknak, pont fordított hatást érsz el.
Egyébként, ha idéznél a kommentekből, még válaszolni is tudnánk.
"Azok az emberek homo primitivicusok, nem börtönre, hanem normális oktatásra volna szükségük, és hogy elbeszélgessenek velük. "
Nem vagyok bírós, de ilyen esetekben csak elmarasztalásról tudok, és pénzbírságról. Biztos van az a menthetetlen visszaeső (és sokszoros súlyosbító tényezők) honnan börtön jár, de szerintem még senki nem kapott.
"Azok az emberek homo primitivicusok+
Benjamin Netanyahu, gondolom 100%-ban ugyanazon a véleményen vagy, ha valaki magyarellenes kijelentést tesz.
Ugye?
100%-ban ugyanazon a véleményen vagyok. Amennyiben tényleg uszít, értsd, egy nép kiirtására szólít. Ugyanis a kérdező ilyen kommentelőket jelentett fel, amennyiben a kérdés nem kamu.
Más esetben, szimpla zsidózó, magyarozó kommentek ellen nem lehet tenni. Viszont érdemes lenne kicsit elbeszélgetni az illetővel.
Épp elég szomorú hogy ezt törvénybe kell foglalni, mert magától az illető nem jön rá hogy mekkora primitívség amit csinál.
Fordítsd meg a szituációt. Anyukád meghal egy autóbalesetben, egy kommentelő pedig kizárólag anyád halálával viccelődik. Akkor is a szólásszabadság mellett kardoskodnál?
A börtöntől nem lesz jobb. Nekem se, neki se.
Viszont elbeszélgetnék vele, az biztos.
"- és egy magyargyalázó hozzászólásnál mennyi a szintidő?
- Ugyanaz. A gyalázásról van szó. Nem a népről."
Aha... akkor azért törölték még magát a kérdést is...
Kedves kérdező, nyilván a zsidóság iránt érzett áhítat kényszerített, hogy a magyar helyesírást mellőzve nagy betűvel írd a zsidó, zsidóság szavakat, amelyek egy etnikumot jelölnek.
A kérdésedre tartalmára válaszolva: én elmagyaráznám neki, hogy hol, milyen módon kell szólni dolgokról. Elvégre kiskorút legjobb, ha nevelünk, ha nem szeretnénk hogy rasszistává váljék (ha tudja egyáltalán, mi az).
Magára a kérdésre, mint problémakörre válaszolva: Nagy ritkán velem is előfordul, hogy helytelen dolgokat tapasztalok. Ekkor felnőtt módjára megpróbálom a helyére tenni a dolgokat. Ha csak lehet, nem szaladgálok gyerekesen a "mamához", hogy oldja meg a problémákat.
Egyelőre ennyit. Ha szükségét érzed, beszélgethetünk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!