Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Több a Zsidóság ellen irányuló...

Több a Zsidóság ellen irányuló internetes komment miatt bíróságig vittem az ügyeket. (Több folyamatban is van, vagy nyomozati szakaszban. ) De az esetben ha kiskorúról van szó szerintetek milyen büntetést fog kapni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 11:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
87%
Senkit nem fognak elítélni mert zsidózott, akár gyerek akár felnőtt az illető. Az eljárást végigviszik, mert kötelező nekik, de elítélni nem fognak semmit, veled meg kifizettetik a költségeket..
2015. júl. 24. 12:05
 2/36 A kérdező kommentje:
Rosszul tudod mondom már bíróságig vittem pár ügyet! Felfüggesztett börtön volt a legnagyobb büntetés. Ha nem értesz hozzá akkor inkább ne is szólj...a kérdésre válaszolj. Amúgy ha értelmeznéd amit kiírtam nem Zsidózott, hanem Zsidóság ellen irányuló rasszista megjegyzések voltak!
2015. júl. 24. 12:08
 3/36 anonim ***** válasza:
85%
kiskoruak nem buntethetok.
2015. júl. 24. 12:15
 4/36 anonim ***** válasza:
43%

Tényleg rosszul tudod. A pg.c2.hu -t a legnépszerűbb siklóernyős weboldalt ezért zárták be büntetőper után, majd az azt követő polgári perben nagyjából össz.5M Ft megfizetésére kötelezte a bíróság a zsidózókat (kb 6-8 ember).

Mindezért egy tavalyi törvény értelmében már a weboldal üzemeltetője is a felelős. A GYK-n is jeleztem már az üzemeltetők felé amikor kirívó törvénytelenség volt, és kb 15 másodpercen belül szedik le ezeket a hsz-okat.

2015. júl. 24. 12:15
 5/36 anonim ***** válasza:
87%

"Zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó!!!

Ezért hány év jár? Hülyegyerek, szórakozz mással."

Ezért nem jár semennyi. De a gyűlöletkeltés, az uszítás törvénytelen. Kísérletezhetsz hozzászólásokkal, hogy mennyi idő után törlik, vagy téged törölnek, de szerintem nem éri meg. HA nem tudod mi az az uszítás, és gyűlöletkeltés, akkor pedig nézz utána. A törvény nem ismerete nem fog felmenteni.

2015. júl. 24. 12:17
 6/36 anonim ***** válasza:
71%

Jaj kérdező kérlek ne, nyugodtan csak álmodozz:D

Hogy beleéli magát:D

2015. júl. 24. 12:19
 7/36 A kérdező kommentje:

Látom a kötekedő, provokátorok itt vannak. Bíztatok mindenkit hogy a TEV oldalán jelentse be ha antiszemita inzultus érte.

[link]

2015. júl. 24. 12:28
 8/36 anonim ***** válasza:
85%

9# Egyetértek.

Amúgy ez annyira szánalmas akár zsidó akár nem az illető hogy minden kis hülyeségért bíróságra menni, perelni..

2015. júl. 24. 12:29
 9/36 anonim ***** válasza:
Korától függ.
2015. júl. 24. 12:31
 10/36 anonim ***** válasza:
82%

"Ezért nem jár semennyi. De a gyűlöletkeltés, az uszítás törvénytelen. Kísérletezhetsz hozzászólásokkal, hogy mennyi idő után törlik, vagy téged törölnek, de szerintem nem éri meg. HA nem tudod mi az az uszítás, és gyűlöletkeltés, akkor pedig nézz utána. A törvény nem ismerete nem fog felmenteni."

Tessék, ezt is törölték :D Amúgy kamu a kérdés, szóval lehet oszolni :D

2015. júl. 24. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!