Több a Zsidóság ellen irányuló internetes komment miatt bíróságig vittem az ügyeket. (Több folyamatban is van, vagy nyomozati szakaszban. ) De az esetben ha kiskorúról van szó szerintetek milyen büntetést fog kapni?
Tényleg rosszul tudod. A pg.c2.hu -t a legnépszerűbb siklóernyős weboldalt ezért zárták be büntetőper után, majd az azt követő polgári perben nagyjából össz.5M Ft megfizetésére kötelezte a bíróság a zsidózókat (kb 6-8 ember).
Mindezért egy tavalyi törvény értelmében már a weboldal üzemeltetője is a felelős. A GYK-n is jeleztem már az üzemeltetők felé amikor kirívó törvénytelenség volt, és kb 15 másodpercen belül szedik le ezeket a hsz-okat.
"Zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó, zsidó!!!
Ezért hány év jár? Hülyegyerek, szórakozz mással."
Ezért nem jár semennyi. De a gyűlöletkeltés, az uszítás törvénytelen. Kísérletezhetsz hozzászólásokkal, hogy mennyi idő után törlik, vagy téged törölnek, de szerintem nem éri meg. HA nem tudod mi az az uszítás, és gyűlöletkeltés, akkor pedig nézz utána. A törvény nem ismerete nem fog felmenteni.
Jaj kérdező kérlek ne, nyugodtan csak álmodozz:D
Hogy beleéli magát:D
Látom a kötekedő, provokátorok itt vannak. Bíztatok mindenkit hogy a TEV oldalán jelentse be ha antiszemita inzultus érte.
9# Egyetértek.
Amúgy ez annyira szánalmas akár zsidó akár nem az illető hogy minden kis hülyeségért bíróságra menni, perelni..
"Ezért nem jár semennyi. De a gyűlöletkeltés, az uszítás törvénytelen. Kísérletezhetsz hozzászólásokkal, hogy mennyi idő után törlik, vagy téged törölnek, de szerintem nem éri meg. HA nem tudod mi az az uszítás, és gyűlöletkeltés, akkor pedig nézz utána. A törvény nem ismerete nem fog felmenteni."
Tessék, ezt is törölték :D Amúgy kamu a kérdés, szóval lehet oszolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!