Miért határozták meg előre, hogy nem emelik a családi pótlékot és a Gyes. -t?
Ez demagógia,a körtét nem lehet a szilvával összekeverni.
Egyébként a szlovákoknál harmada a családi pótlék,így is túl sokat költünk erre.
Túlnépesedés??Hol élsz te??Szóval nem kapok munkát,korházi adminisztrátor vagyok(november óta munkanélküli)... a párom külföldre mennt dolgozni!
Tudod azért vállatam három gyermeket mert szerettem volna egy kisfiút!Három lányom van ,kítünő tanulok országos vesenybajnok MAGYAR.-ok!Szóval abban igazad van szabjanak határt!Állítsák meg azt,hogy olyan családok vállaljanak gyereket akk NEM tudják tisztességesen felnevelni őket!
No, hát ha tudod őket tisztességesen nevelni, akkor semmi gond, ha nem nő idén a csp és a gyes.
Nekem is 3 gyerek van, itthon vagyok a kicsikkel, mégse zavar a dolog. Nem abból élünk és nem azért vannak a gyerekeink, hogy mit fizet rájuk az állam. Ha adnak, örülök. Ha nem adnak, akkor nem adnak. Nem ez alapján döntöttünk.
Gondolkozz így te is és rögtön nem zavar a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!