Marhaság!!
Attól, hogy a boltosok vasárnap otthon vannak, sok más melóhelyen ilyenkor is dolgozni kell!A vendéglátós is dolgozik szombat vasárnap is, meg az egészségügyes, rendőr, tűzoltó, biztonsági őr, pék és még sorolhatnám!Ők nem hiszem hogy örülnek annak, hogy most szombaton kell jó előre megvásárolni ami kell.Másrészt azért is marhaság a vasárnapi zárva tartás, mert a vasárnap dolgozóknak úgyis akad más szabadnapja a héten.Ilyenkor is lehet a családjával.Ennek az egésznek értelme csak úgy lenne, ha minden munkát felfüggesztenénk az országban vasárnaponként!
Én nem, nekem kényelmetlenebb így. Nem nagyon, de attól még kényelmetlenebb.
Lehet hogy másnak jobb, nekem nem.
Óriási nagy baromság. Hivatalosan azért találták ki, hogy többet legyünk a családdal.
Nahátmost vasárnap mit lehet csinálni? Az összes proli (mint mi, hehe) akkor jár strandra meg ilyenek. Heringparti, semmi értelme.
A heti 2 munkaszüneti nap megvolt eddig is, hétköznap sokkal jobban ki lehet kapcsolódni, kevesen vannak a strandon, étteremben, a moziban sincs sor.
Ehhez képest most szombaton 2-szer annyi ember, vasárnap meg az unalom, vagy a tömegnyomor.
Persze az egyik marhának sem jutott eszébe, hogy nem vasárnap akarok a gyerekemmel lenni! Hanem mondjuk hétfő, kedden, szerdán... Amikor nem kell dolgoznom.
Persze, akkor iskola van, ahol nem tanulnak semmit, de azért bent szenvednek szegények 4-5ig. Látszik, hogy mennyire együgyű bagázs, hogy eszükbe sem jutott, hogy a gyereknek is járna az a szünnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!