Eddig mindent nagy boltban vettem. Az ilyen kicsiktől mennyire kell tartani? Telefont vennék, de félek, hogy hamisítvány, vagy ilyesmi.
Figyelt kérdés
Erről lenne szó.
Másfél éves telefon, nekem viszont tökéletes, mi a fenének vegyek legújabbat, mikor ez is tudja azt ami nekem kell. Viszont ahogy néztem a Media Markt weblapján ilyet már ott nem lehet kapni.
Hogy van az ilyen kicsi boltokban a vétel? Nem kell félni, hogy hamis, vagy gagyi? Ugyanonnan szerzik be, mint a Media Markt meg hasonlók? Garancia ugyanúgy van?
2015. jún. 30. 10:06
11/11 anonim válasza:
Én csak Média "gecóban" veszek telefont, mert ha még se tetszik, nm válik be, pár napig visszaviheted. És ha hibás nincs hőbörgés. A garancia miatt éri ott megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!