Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eddig mindent nagy boltban...

Eddig mindent nagy boltban vettem. Az ilyen kicsiktől mennyire kell tartani? Telefont vennék, de félek, hogy hamisítvány, vagy ilyesmi.

Figyelt kérdés

Erről lenne szó.

[link]

Másfél éves telefon, nekem viszont tökéletes, mi a fenének vegyek legújabbat, mikor ez is tudja azt ami nekem kell. Viszont ahogy néztem a Media Markt weblapján ilyet már ott nem lehet kapni.

Hogy van az ilyen kicsi boltokban a vétel? Nem kell félni, hogy hamis, vagy gagyi? Ugyanonnan szerzik be, mint a Media Markt meg hasonlók? Garancia ugyanúgy van?

2015. jún. 30. 10:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én csak Média "gecóban" veszek telefont, mert ha még se tetszik, nm válik be, pár napig visszaviheted. És ha hibás nincs hőbörgés. A garancia miatt éri ott megvenni.
2015. okt. 17. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!