Hogyan lehetne feljelenteni azt a Vaterás csalót, aki hamisítvány Converse tornacipőt küldött?
Anyukám meglepetést akart számomra okozni, ezért rendelt a Vateráról nekem egy fehér magasszárú Converse tornacipőt (azt szeretem hordani kutyát sétáltatni, a régi besárgult). Ő nem ért ezekhez a sportosabb márkákhoz.
Meglepetés is lett, csak nem kellemes, amikor megérkezett a még 20 méter távolságból is megállapíthatóan gagyi Converse csuka.
A cipő kb. 3 hetes késéssel érkezett meg, ráadásul nem is Converse dobozban (a faszi azt írta anyunak, hogy azért nem küldi dobozában, mert így olcsóbb a posta). 5490 Ft-ba került. Megnéztem a manus termékeit az aukciós, de mindegyik cucca hamisítványnak tűnik: sérti az Adidas, a Nike, a Puma és a Louis Vouitton jogait is.
Ilyen cipőt 1500 Ft-ért veszek egyébként a kínai boltban... Csak rávasalok egy Converse mintát.
Felháborító, hogy a magyarok mire nem képesek némi haszonszerzés reményében!
Márka védőknél, mint írták már részben. Nekik ez (az) üzlet.
A rendőrség le sem fogja, ...ni. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!