Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet törvényesen valamilyen...

Lehet törvényesen valamilyen módon lakókocsiban élni?

Figyelt kérdés

2015. jún. 27. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

aki nem rendes helyen lakik, annak nem problémája ez, csak annak, aki jelenleg rendes helyen lakik és csúszik lefelé.

ha lecsúsztál, onnantól mindegy is

2015. jún. 27. 23:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendes helyen lakom, inkább kalandból mint szükségből gondoltam rá. De szerintem mindegy is. hogy miért akarom az én dolgom. A kérdésem az törvények hogyan szabályozzák ezt a kérdést.
2015. jún. 27. 23:34
 3/8 Duenna ***** válasza:
0%
Lakókocsiban csak a saját kertedben, udvarodban lakhatsz. Vagy üdülőtáborban. Hogyan laknál a lakókocsidban alapvető emberi ellátások hiányában? Például: vizet, áramot, fűtést, és szennyvízelvezetést hogyan oldanád meg? Csak a putrikban vannak ezeknek a hiányában, de ott meg is látszik az alacsony életszínvonal.
2015. jún. 27. 23:56
 4/8 Duenna ***** válasza:
0%
3-as vagyok. Mivel sem vizet, sem áramot, sem a szennyvízelvezetést nem tudod megoldani, nem tudsz hová rácsatlakozni, hiszen honnan kérnél vizet, áramot, és szennyvíz-csatornát, ezért törvényesen nem engedélyezett az utcán való lakókocsiban való lakhatás. Ráadásul a hosszútávú parkolást sem tudod megoldani. Mindenhol kiszúrhatnak, hiszen egy lakókocsi hosszantartó parkolása bárkinek feltűnik, és akkor rádhívják a rendőrt, hogy ellenőrizzenek. Szóval sehogy sem oldható meg. Magyarország nem Amerika.
2015. jún. 28. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért épp törvényesen?
2015. jún. 28. 06:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, hát igazából ez volt a kérdés törvényesen lehet e. Áramot akkuról meg lehet oldani, szemvizet meg le lehet engedni egy folyóba pl. A parkolás az valóban nehéz ügy.
2015. jún. 28. 10:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Szennyvizet nem szemvizet :)
2015. jún. 28. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, szennyvizet nem engedhetsz le folyóba, az komoly környezetszennyezés. Aksit pedig tölteni is kell, illetve hamar merül.
2015. jún. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!