Évek óta ápolási díjon vagyok idős édesanyámmal. Az önkormányzati segélyezés átvariálása miatt kb másfél hónapig nem kaptam ápolási díjat, és a tbm sem volt rendezve.
Folyamatosan járnom kell orvoshoz, rendszeresen szedek gyógyszereket, s mostanában mindig szólnak, h rendezetlen a jogviszonyom. Mit tehetek? Van esély rá, h részletekben törleszthessek, vagy elengedjék a tartozásom?
Menj be a legközelebbi tb ügyintzőhöz. Ott majd elmondják. De szerintem fizetheted részletben is. Talán 2, vagy 3 részben...
2015. jún. 24. 16:38
2/7 anonim válasza:
Bemész a legközelebbi TB-z és ott mindent elmondanak. Részletbe fizetheted velük kell megbeszélni hogy mennyit tudsz 1 hóban.
2015. jún. 24. 17:22
3/7 anonim válasza:
Most majd behajtják.
2015. jún. 24. 17:35
4/7 anonim válasza:
Az egyetlen amit akarnak hogy jelentsd be magad önfizetésre, vagy tisztázd tulajdonképpen ki köteles utánad a tb-t fizetni ha van valaki más.
Fizetned azt nem kell, illetve ha vanvmi tartozásod, és azt sürgősen el akarod intézni vmiért, azt persze megpróbálhatod letárgyalni. Az önkormányzat és a NAV felesben illetékes ezügyben.
2015. jún. 24. 17:41
5/7 anonim válasza:
Passzív jogon 45 napig nem kell fizetni.
Ha az alapul szolgáló jogviszony fennállt legalább 45 napig, akkor a megszűnését követő 45 napig még nem kell fizetni...!
2015. jún. 24. 17:44
6/7 anonim válasza:
nekem a kezdetek óta kellett volna fizetni az eghot, 2007 közepe óta, mindig jött a csekkes boríték és a tartozás és januárban jöttek foglalni, de nem tudtak, kérdezték hol dolgozok, hogy küüüfőd, csak azért jöttem haza, mert hideg van és amikor enyhül megyek vissza, mondták, majd a kinti béremből letiltják, mondtam, hogy sok sikert hozzá és ha akarják felfordítom nekik a külföldi apeknek a magyar apek megkeresését és eeementek
2015. jún. 25. 17:37
7/7 anonim válasza:
ahhoz képest, hogy 10 éve még pucérra vetkőztettek szó szerint a vámosok, óriásai a fejlődés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!