Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi most a jogállás az internet...

Mi most a jogállás az internetes szólsásszabadságról (2015 június)?

Figyelt kérdés
Valamikor hangos volt az internet attól, hogy jogi felelősséget terhelnének rá új sajtó-szabadság törvények az internetes site üzermeltetőkre. Konkrétan, hogy személyesen az üzemeltető tartozik felelősséggel minden tulajdonában lévő domain-en megjelenő publikus tartalomért, ergo egy blogger felhasználó által felírt véleményért is (amit nem cenzúrázott ő maga elégségesen). Kotorásztam most neten, de nem sikerült friss híreket találnom arról (az utolsó hírek, amit találtam, több éves), hogy életbe lépett törvények, vagy akár csak perek bírói határozatai révén mi most a jogállás. Aki ismer frissebb információt, néhány tippet kérnék tőle. Köszönöm.

2015. jún. 19. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Én úgy tudom, hogy csak a holokauszttagadást büntetik.
2015. jún. 19. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

Hát k. rosszul tudod, mi a f-ért írsz, ha fingod nincs semmiről? Egyáltalán hogy jön ez ide?

Amúgy kérdező, én nem tudok róla, hogy változott volna a dolog.

2015. jún. 19. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
2-es! Úgy jön ide, hogy ha valamelyik sajtóban internetes kommentelő, vagy blogoló holokausztot tagad, akkor hivatalból kell eljárni. Ennyi. És ez a tény most neked k@rvára fájt, hogy leírtam? Tudod, hozzátartozik még az, hogy viszont a magyarokat lehet akár nyaktiló alá is vinni kommentelésben és blogolásban is. Van büntetőeljárás vonzata? Nincs. Na inkább ezen rugózz!
2015. jún. 19. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Bizony, a górékról nem szabad csúnyát írni. Minden mást nyugodtan.
2015. jún. 19. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Mennyi gyökér írogat ide, te jó ég.

Kérdezőnek javaslom, hogy ne itt tegye fel a jogi kérdéseit, mert látható a színvonal. Mondjuk ennek az az oka, hogy a jog kategória a politikán belül van, az meg IQ<100 vonzó hatású.

2015. jún. 19. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Veled az élen, iq bajnok.
2015. jún. 19. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!