Büntethető az aki nem, pedofil, de annak állítják be?
Azért ez nem így megy. Senkit nem fognak ok nélkül meghrucolni mert egy buta tinédzser hazudik róla. A leányzóval előbb a rendőrök beszélnek. Főleg egy olyan rendőrnő aki jártas az ilyen pedofil ügyekben. A szakmai gyakorlata miatt rögtön rá fog jönni, hogy a kiscsaj hazudik mint a vízfolyás. Ezért el fog hangzani egy mondat. Ugye tudod, hogy hamis rágalmazásért büntetés jár? Tényleg végig akarod csinálni a bíróságig?
Ha a lány ostoba és ragaszkodik a bírósági perhez, akkor jönnek a szakképzett pszichiáterek, pszichológusok, orvosok stb. Ők meg 100%-ban rájönnek az igazságra.
Nem lennék a lány helyében amikor kiderül, hogy ártatlan embert rágalmazott meg.
Azért a rágalmazás is maradandó nyomot hagy.
Ha holnap összeismerkedsz valakivel, aki azt mondja, "egyébként megvádoltak pedofíliával, de a kislány csak hazudott", biztos nem azt válaszolnád, hogy "ja, akkor oké".
Nyilván mivel egy bűnös is ezt mondaná.
Hát igen.. Ráadásul egy 13 éves lány esetében ritkán beszélhetünk pedofíliáról.. Max ha úgy néz ki, mint én 13 évesen, de általában nem az a jellemző, hogy egy13 éves kamasz testileg fejletlen, és innen nem beszélhtünk pedofíliáról.
Hiszen a törvény szerint 14 éves korától legálisan szexelhetnének is, 12 éves korában pedig 18 alattival...
Tehát már a vád sem állja meg jó eséllyel a helyét
Csoki, pénz, cigi...
Hát, ez nekem is gyanús lenne (mi a f..znak vesz a barátod cigit egy gyereknek?)
Ezt így elmeséli nekem valaki, nekem is az jutna eszembe, hogy mit udvarol egy kislánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!