Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy kineziológust fel lehet...

Egy kineziológust fel lehet jelenteni valahol? Van ilyen kamara? Vagy hol? (röviden lejjebb)

Figyelt kérdés

2 hete voltunk a párommal egy kineziológusnál, és borzasztó dolog történt

az első alkalommal nem tett semmit csak jól kifaggatott minket,

eggyütt beszéltünk vele a párommal de olyan dolgokat kérdezett az életünkről, amikhez semmi köze nem lett volna, még a testvérem feleségének a szüleiről is kifaggatott

(utólag visszagondolva, látom, hogy nem is szabadott volna hagyni ezt, csak akkor azt mondta, hogy a kezeléshez ez kell, mert így látja át a dolgokat)

aztán megkért engem, hogy menjek ki egy időre, és csak a párommal beszélt négyszemközt

közben az is kiderült, hogy csak azért faggatott ki minket ilyen részletesen mindenről, hogy olyan dolgokat "kezeljen" ami nem is kapcsolódidik hozzánk, és ezzel az alkalmak számát elnyújtsa, hogy minél több pénzt csikarjon ki belőlünk, erre erősen célozgatott!

mostanra a párom nagyon ingerült lett, teljesen kifordult önmagából, és amikor megkérdeztem mi a baja, először nem akarta elmondani, de végül kiszedtem belőle

a kinezoilógus azt javasolta neki, hogy azonnal költözzön el a párom tőlem, mer így lehet megoldani a gondjainkat, és perzse hogy a párom járjon hozzá továbbra is "terápiára"

de a párom nem akart elhagyni, erre a kineziológs megzsarolta, hogy kiteregeti a gondjainkat, stb... (hiába fogadott titoktartást, és a beszélgetésről nincsen semmilyen felvétel sem és semmi egyéb bizonyíték)

a lényeg még az, hogy a magánéletünk nagyobb romokban van, mint mielőtt elmentünk ehhez a személyhez

röviden ennyi

hol lehet az ilyet feljelenteni, hogy elvegyék az engedélyét?

kérem segítsen valaki, hogy soha ne bánthasson több embert

2015. jún. 16. 15:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
#5 Pszichológus? Alma és körte a kettő, legalább utánanézhetnél hogy mi az mielőtt hülyét csinálsz magadból: [link]
2015. jún. 16. 17:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Gondold meg tulképpen mit tett ellenetek a kineziológus. Semmit. Kamuzott össze vissza. Két felnőtt embernek nem kellene ennyire megrogyni ennyitől azért. És még most is azon jár az eszed, hogy feljelenteni. Normális emberekkel ezt úgysem tudja megcsinálni, ti pedig a pároddal forduljatok valódi segítségért mert amiket mesélsz magatokról az alapján ez sajnos nem egészséges :(
2015. jún. 16. 18:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyen "alternatív" gyógyászok között sok a szélhámos. Nem tudom, a kineziológia gyakorlásához kell-e egyáltalán engedély. Az Orvosi Kamaránál érdeklődjetek, hogy mit lehet tenni. Mellesleg nem ártana nyilvánosságra hozni az illető nevét, hogy a "praxisát" rontsátok, minél kevesebb áldozata legyen!
2015. jún. 17. 11:10
 14/21 A kérdező kommentje:

amúgy van weboldala is

de nem akarom, hogy több embert átvágjon

2015. jún. 17. 13:48
 15/21 anonim válasza:
Én is ismerek egy nagy szélhámost, pont most írtam ki a kérdést, hogy hogy lehetne megfékezni, mert nagyon gonosz és kétszínű; pl. egyik barátnőmet még régebben, kis tapasztalatlan korában meztelenre vetkőztette masszázshoz és fogdosta+intim dolgokat kérdezett tőle -mondván, hogy a kezelés része- de erről állítólag már leszokott azóta, mindenesetre totál elmebeteg és persze ő maga egész mást hisz... Szóval veled vagyok, jó lenne megtudni, hogy lehet meggátolni, hogy az ilyen "emberek" azon gazdagodjanak meg, hogy másokat lehúznak és lelkileg (még jobban) megnyomorítanak! Aki szakemberhez fordul, amúgy is sérülékenyebb és ezt gusztustalan kihasználni. Erős a gyanúm, hogy jó pár gyanútlan fruskát megrontott már így vagy úgy... (A legcukibb, hogy nála a meztelenül, Qrvás pózokban fotózkodás is a kezelés része, mert segít...öö...miben is...? Felállítania a cerkát, ameddig be nem ismeri, hogy amúgy meleg...?)
2015. júl. 31. 23:47
 16/21 anonim ***** válasza:
bizony, ez bűncselekmény. minimum kuruzslás + a vonzatai. én sose értettem, egyes emberkék hogyan merészkednek "kezelni" kineziológusként, ugyanis én ilyen egyetemi szakot még sehol nem láttam. de úgy vagyok vele, hogy értelmes embert nem lehet befolyásolni ilyen mértékben, szal te csak egyszerűen szedd elő a józanabbik eszedet, és tegyél rá magasról.
2015. nov. 2. 08:02
 17/21 anonim ***** válasza:
ez a fotózás nagyon tetszik :) hát tudod ... aki ezt hagyja, azzal tényleg gondok vannak.
2015. nov. 2. 08:07
 18/21 anonim válasza:

NO COMMENT!!!

Tisztelt ... (Kuponos cég Ügyintézője)!

Azt elismerem, hogy sajnos nem fordítottam időt az adott kineziológus

tevékenységének felkutatására - megbízva az Önök előzetes rutinjában

(tehát, hogy alaposan utánajárnak az adott Szolgáltatónak és

szolgáltatásának, annak ajánlása előtt!).

De Panaszlevelem megírásakor elsősorban azon nemes szándék vezérelt, hogy

nyomatékosítva felhívjam a figyelmuket azon módszerek/tehnikák komoly

veszélyére, melyek tényleges hatásmechanizmusa alig vagy egyáltalán nincs

még hitelesen (kétségeket kizáróan) alátámasztva.

Ezek közé tartoznak a sajnálatos módon 'járványszerűen elszaporodott'

okkultikus (ezoterikus) 'eljárások, melyek számos esetben önkényes ("ad

hoc" jellegű) használata valóban Felbecsülhetelen károkat okozhat a

Keresztény alapokon nyugvó életünkben, tehát szellemi és testi épségünkben.

Példának okáért mellékeltem egy Hölgy esetét is (ld. "Lovat áldozott a gyújtogató nő..."), ill. az Én esetemben a

problámáim nemhogy enyhültek volna (lényegében amiért az E.-hez

(... -ez a honlap csak nemrébg óta funkcionál s ITT LÉNYEGÉBEN

SEMMIT SEM EMLÍT A TÉNYLEGESEN ALKALMAZOTT ESZKÖZÖKRŐL!)

fordultam), hanem még jelentősen ki is újultak több napon keresztül,

továbbá MAGÁNÉLETEMET SEM KÍMÉLTE ez az 'érzelmileg túlfűtött, indiszkrét

terápia...

Az is elképzelhető, hogy jónéhány páciensnél a lelkesedés hoz elő

bizonyos (gyakran látszólagos) élettani javulást, és nem magában a 'Kezelés

(ez így valójában csak egyfajta 'pótcselekvés)...

* Ezért Kérem az alapos mérlegelésüket, különösen az ún "neopogány"

irányzatok (itt: Á.F-ei) ilyen téren való Ajánlását illetően.*

Köszönöm a Közreműködésüket!

K.

> Kedves K.!

>

> Panaszát kivizsgáltuk!

> Végig olvastuk a leírtakat, nagyon sajnáljuk hogy nem tetszett Önnek a

> kezelés,

> valószínű egy alkalom után nem jöhet rendbe ami az évek alatt összegyűlt

> próblémát jelenti.

>

> S.E. a szolgáltatást elvégezte ezért nem áll módunkban

> kártalanítani Önt.

>

> Köszönjük megértését!

>

> (Javaslom ha legközelebb szakemberhez fordul előtte érdeklődjön annak

> gyógyitási módjairól , eszközeiről ,

> esetleg érdemes ismerős által ajánlott már (neki) bevált szakembert

> felkeresni. )

>

> Üdvözlettel:

> ....(Kuponos cég ügyintézője)

2017. júl. 13. 12:55
 19/21 anonim ***** válasza:

07-13 12:55

Haha, mikor a félkegyelmű reklamációval él saját ostobasága miatt....

2017. júl. 28. 18:48
 20/21 anonim ***** válasza:

mivel nem egy szakma, nincs kamarájuk stb, attól függ, mit csinált, max a kuruzslás jöhet szóba, de azért ahhoz kell vmi.

és max csalás? de az meg necces és bizonyíthatatlan, szal nehéz ügy. többet ne menj ilyen agyonképzett emberekhez

2017. júl. 28. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!