Tud-e egy közepesen ittas személy sikítani?
Figyelt kérdés
Állítólag: A ház egyik végén zenét hallgat egy bulizós társaság, és egy közepesen ittas személy a ház másik végén, becsukott ajtóval sikít egyet, mert állítólag bántják. Az állítólagosan bántó személy hallotta hogy zenét hallgattak, de akkor azok nem hallhatták azt a feltételezett sikolyt? Tehát ez fizikai képtelenség, nemde?2015. jún. 13. 20:07
1/2 anonim válasza:
Épp ma jártam Debrecenben, amikor a buszállomással szembeni utca egyik sarkán egy erősen pityókás csóka artikulálatlan hangon üvöltözött a (nem az idén lebarnult) nőjével...
Mintha nem is emberi hang lett volna, hanem maga az ördög :D
Nagyon ijesztő volt :D
2/2 anonim válasza:
Nos, ha bömböltetem magam mellett a zenét, és a ház végében síkit valaki akkor én nem hallom őt, de ő hallja, hogy én zenét hallgatok. A zaj intenzitása mellettem sokkal nagyobb, ezért elnyomja a többi, távoli, kisebb intenzitású hangot, viszont fordítva nem, mert nincs semmilyen hangforrás csak a sikolya, nemde? Rem érthető voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!