Ha van 8 napom teljesíteni valamit, és én a levelet ajánlottként feladom a 8-dik napon Jakartából, akkor az jogilag nem kifogásolható?
Figyelt kérdés
Azaz én eleget tettem a jogszabályi kötelezettségnek, az más kérdés, hogy netán 2-3 hónap múlva fog pl a bíróságra érni, és így ha emiatt pl elutasítanak bármit, akkor lehet kezdeni elölről, hiszen utólag derül ki, hogy alaptalan volt az elutasítás?
Hogy van ez? Ahogy én tudom, nincs helyhez kötve a feladás, csak határidőhöz. Ilyen esetben mi történik? És azért necces tud lenni ha vmi fontos ügy, netán egy per dől el emiatt vagy egy ítéletet is meghoznak, holott nem úgy kellett volna ... nem?
2015. jún. 13. 15:01
1/3 anonim válasza:
Tök mindegy, mindenképp te szívod meg, ráadásul a bírónak tök mindegy a fizetése megjön neki akkor is. Majd később kapod meg az ítéletet és többet fizetsz a végén. ennyi a történet.
2/3 A kérdező kommentje:
de miért fizetek többet a végén? hát pont ezt mondom, hogy minden határidőre megvan (és nincs más mód). komolyan nem értelek.
2015. jún. 13. 18:36
3/3 anonim válasza:
Szabályszerű, de ajánlottként add fel, hogy legyen mivel bizonyítani, hogy te biza feladtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!