A nyári gyakorlat hogyan működik? Többi lent
Figyelt kérdés
tehát idén nyári gyakorlatom lesz 160 óra a kötelező és arra lennék kíváncsi hogy erre hogyan fizetnek eddig évközben havonta 20 ezret kaptam de ez tanulmányi átlag alapján ha jól tudom bolti eladó szakon vagyok szakmunkásképzőben2015. jún. 12. 19:23
1/9 anonim válasza:
TO-n érdeklődj.
Egyébként elárulom hogy egyetem követelte nyári gyakorlaton f**t kaptunk, nem fizetséget a nyári gyakorlatért (vagy bármilyen más gyakorlatért).
2/9 anonim válasza:
Szia!
Nem jár érte alapból.
Nem tudom, melyik egyetemre és karra jársz, de az SZTE-n az ETR MODULO-ban van lehetőség nyári gyakorlatra rendkívüli támogatást igényelni.
Tehát:
- alapból nem jár
- de az egyetemed adhat érte, saját döntése alapján
3/9 anonim válasza:
kÖTEZŐ NYÁRI GYAKORLATON Jár pénz?
4/9 A kérdező kommentje:
félre értelmeztétek a kérdést SZAKMUNKÁSKÉPZŐBE JÁROK NEM EGYETEMRE
2015. jún. 12. 20:18
5/9 anonim válasza:
Nyári gyakorlat meg pénz együtt? HAHAHAHAAA
Én is kapok ösztöndíjat, de annak köze nincs a nyári gyakhoz.
6/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem 6 hétnél rövidebb gyakorlat esetén a munkáltató nem köteles bért adni. Ha viszont 6 hónapnál tovább vagy ott, akkor már kell fizetést adnia. A 160 óra nem pont 1 hónap?
7/9 A kérdező kommentje:
Napi 7 órában dolgozok
2015. jún. 12. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!