Elküldhet a munkáltatóm, ha nem dolgozok eléggé?
Itt leírom bővebben a kérdéseimet, kérlek ezekre válaszoljatok.
1.)
Ha mondjuk teljesen jól és időben elvégzem a munkámat, de mondjuk van egy másik személy, aki sokkal hamarabb végzi el ugyanazt a munkát, plusz még többet is bevállal, akkor elküldhetnek engem, csak azért mert az a másik személy többet dolgozik, és még gyorsabban is?
Azaz én teljesen elvégzem a feladatomat, csupán nem nyújtok semmi pluszt, ellenben a másik illetővel, aki 10x olyan gyors mint én, és még mást is megcsinál.
2.)
Elküldhetne-e akkor, ha mindent megcsinálok teljesen? Viszont a munkáltatómnak valami nem tetszik, és egyszerűen mindenféle magyarázkodás nélkül elküld (talán csak mert olyan kedve van)?
Meg kell-e magyaráznia nekem, az elküldés okát, vagy mindenféle magyarázkodás nélkül is elküldhet, még akkor is, ha minden rám háruló feladatot elvégeztem hibátlanul? (akár lehet rasszizmus is a dologban, csak ő ezt nem hangoztatja, tehát nem derül ki, miért küldött el).
3.)
Elküldhetnek-e akkor, ha mindenféle külön9sebb ok nélkül fizetésemelést kérek a főnökömtől?
(Kérlek titeket, külön-külön válaszoljatok az egyes pontokban elhangzott kérdésekre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!