Kedvezőbb állás miatt felmondanék, és pár nap múlva már munkába is állnék. Jár végkielégítés?
Olvastam, hogy rendes felmondás esetén az én esetemben 20 nap a felmondási idő. Ennyi ideig nem tudok a jelenlegi munkahelyemen dolgozni, mivel pár nap múlva kezdenék az új munkahelyen. Még nem adtam be a felmondásomat.
Hogy csináljam, hogy a lehető legjobban jöjjek ki belőle? Járhat nekem végkielégítés?
Teljesen mindegy, miért mondasz fel. Végkielégítés csak akkor járna, ha a munkáltató szüntetné meg a szerződésedet, méghozzá egyoldalúan.
Próbáld meg elérni, hogy közös megegyezéssel szűnjön meg a munkaviszonyod, mert akkor a felmondási idő egy részében a munkáltató felmenthet a munkavégzési kötelezettség alól. Egyezkedned kellene, mert arcoskodással semmire nem mész, sőt, még rosszabbul is járhatsz.
Reggel egy deci jóféle házipálinka, a gyárkapuban odaköszönsz a portásnak, hogy szevasz, paraszt! Aztán felmész az irodába, és megiszod a termelésvezető kávéját, majd rácsapsz a titkárnő popsijára.
És délben már kezedben vannak a kilépőpapírok.
megittam 3 liter sört.
mielőtt bementem volna dolgozni.
Reggel büffentettem kettőt, tiszta sörszag lett a melóhelyen.
megérezte akinek meg kellett, egy órára rá, a papírokkal a kezemben az utcán voltam.
de nem direkt volt, ez volt a szokásos adag, reggel.
egy alkoholista.
azóta tudom, csak építkezésen kell dolgozni, irodában nem tűrik ezt jól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!